Tampereen ydinkeskustan aitiopaikalle avattiin vaivihkaa ravintola – valmistaa itse oluensa, palvelu hoituu aidolla irlannin murteella - Uutiset - Aamulehti

Tampereen ydinkeskustan aitiopaikalle avattiin vaivihkaa ravintola – valmistaa itse oluensa, palvelu hoituu aidolla irlannin murteella

Englantilais-irlantilainen Cask Room erikoistuu oman panimon real ale -oluisiin.

Irlantilainen Mark Nolan on Cask Roomin ainoa työntekijä.

9.1.2020 19:50

Aamulehti

Tampereen Rautatienkadun ravintolatarjonta vahvistui joulukuun lopussa, kun entisen Forexin tiloihin avautui brittihenkinen Cask Room -pubi.

Uusi ravintola on erikoistunut tarjoamaan real ale -oluita ja mottokin on sen mukainen: Real Ale, real people, real music. Ale-oluiden lisäksi tarjolla on muun muassa stoutia ja pientislaamojen vodkaa ja giniä.

Cask Roomin omistaa Nokialla toimivan uuden Mallas Paroni -panimon yrittäjä Teemu Halmela ja ainoana työntekijänä häärii pari vuotta Tampereella asunut dubninilaistaustainen Mark Nolan. Oman panimon ja Pyynikin käsityöläispanimon tuotteiden lisäksi Cask Room virittelee yhteistyötä Tampere Brewing&Distilling Companyn kanssa, joten lähiseudun tuotteita on pian tarjolla laajalti. Kiikarissa on myös yhteistyö Skotlannissa ja Irlannissa toimivien viskitislaamojen kanssa.

Keittiön valmistuttua tarjolle tulee myös ruokaa.

– Teemme sitten kunnon irlantilaista aamiaista, jollaista ei saa Tampereella missään muualta. Eikä taida saada muuten koko Suomessa, Nolan hehkuttaa.

Cask Roomissa on 45 asiakaspaikkaa ja ravintolan aukioloajat ovat laveat. Ovet aukeavat päivittäin jo kello 12.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos