Perinteisen yökerhopaikan naapuriin aukesi kreikkalainen gyrospaikka - Uutiset - Aamulehti

Perinteisen yökerhopaikan naapuriin aukesi kreikkalainen gyrospaikka Tampereella – Pitserian jonoa haikeana muisteleville on luvassa pettymys

Kreikkalainen King Gyros -ravintola aukeaa monta yöllistä pitsareissua tarjonneen pitserian tiloihin.

13.9.2018 18:07

Kaukana ovat ne ajat, kun Puutarhakadun ja Näsilinnankadun kulmauksen yökerhosta siirryttiin suoraan naapuripitserian jonoon Tampereella. Kulmauksessa ovat aikojen saatossa toimineet niin Onnela, Pulse kuin Panamakin. Viimeisenä paikassa toiminut Tivoli sulki ovensa vuonna 2014. Perinteisessä yökerhopaikassa on viime vuodet minigolfattu ja harrastettu curlingia.

Yökerhojen ja myöhemmin Crazy Golfin sisäänkäynnin naapurissa toiminut Paras Tampereen kebab-pizzeria lopetti toimintansa jokin aika sitten. Paikassa on avattu torstaina kreikkalaista pikaruokaa tarjoava King Gyros.

–Mielestäni Suomessa ei ole tarpeeksi gyrospaikkoja. Teemme gyrosit joka päivä tuoreesta lihasta, yrittäjä Adnan Kartal kertoo.

Gyrosien lisäksi ravintolasta saa muun muassa souvlaki-vartaita ja juustokuorrutteisia gratiineja. Kartal on aiemmin pyörittänyt pitseriaa Parkanossa. Tampereella hänen työparinaan on aluksi tampereella asuva Asiel Julian.

Ravintolan omistaja Adnan Kartal kertoo, että he tarjoavat vain tuoretta lihaa.

Puutarhakadun ja Näsilinnankadun kulmauksessa ei tulla tästä lähtien näkemään baareista valuvien ihmisten muodostamaa gyrosjonoa. Uusi ravintola sulkee ovensa päivittäin kello 21.

Kuvassa Asiel Julian ennen ravintolan ulkoasun muuttamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut