Onnekas voi vielä saada lipun Rammsteinin Tampereen-keikalle - Uutiset - Aamulehti

Onnekas ja nopea voi yhä saada ostettua lipun Rammsteinin Tampereen jättikeikoille – Järjestäjä: Tuotannon varmistuessa uusia lippuja avattu myyntiin

Metallibändi Rammsteinin lauantaisen Tampereen-konsertin liput myytiin talvella loppuun vain muutamissa minuuteissa. Nyt konserttiviikolla myyntiin on tuotu muutamia uusia lippuja.

Tampereen Ratinan stadionia valmisteltiin maanantaina kovalla tohinalla Rammsteinin perjantaina ja lauantaina konsertteja varten.

7.8.2019 17:37

Aamulehti

Nopeat ja tarkkasilmäiset ovat voineet saada hankittua itselleen vielä tällä viikolla liput saksalaisyhtye Rammsteinin loppuviikon keikoille Tampereen Ratinaan.

Tuotannon vahvistuessa ja rakentuessa tapahtuma-alueelle, perjantain ja lauantain konsertteihin on kuluvalla viikolla avattu myyntiin yksittäisiä, uusia lippuja.

–Olemme tehneet paperilla suunnitelmat siitä, mitkä paikat ovat sellaisia, että niistä on hyvä näkyvyys lavalle. Nyt paikan päällä näemme, millaisia erilaiset rakenteet ovat ja miten ne vaikuttavat. Tätä kautta vielä myyntikelpoisia lippuja voi löytyä, kertoo konserttien projektipäällikkö Iina Maula Fullsteamista.

Esimerkiksi keskiviikkoiltapäivänä Lippu.fi-verkkopalvelussa oli ostettavissa lippu bändin perjantain keikalle. D-katsomon lipun hinta oli 99 euroa.

– Konserttien rakennustöiden edetessä on mahdollista, että yksittäisiä lippuja vapautuisi vielä muutamia lisää, Maula kertoo.

Rammsteinin lauantain konsertin liput tulivat myyntiin viime marraskuussa ja kaikki 32 000 lippua myytiin vain 10 minuutissa.

Myöhemmin varmistuneen perjantain lisäkonsertin lippuja myytiin kesäkuussa muutamassa tunnissa yli 20 000.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut