Näin katsot Aamulehden livelähetyksiä: ohjeet sovelluksen lataamiseen ja kirjautumiseen

Aamulehden livelähetyksiä pääsee seuraamaan, kun kirjautuu sivustolle tilaajana. Livelähetyksiä lähetetään useita viikossa ja aiheiden kirjo on laaja.

Aamulehti lähettää lähes päivittäin suoria lähetyksiä eri tapahtumista.

15.10.2019 18:05

Aamulehti

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut, eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto Aamulehti.fi sekä Aamulehden sovellus. Livelähetyksiä pystyt seuraamaan kummassakin. Kaikki löydät osoitteesta aamulehti.fi/live

Ajankohtaisia livelähetyksiä löytyy Aamulehti.fi-sivun ja Aamulehden sovelluksen etusivulta. Kaikki livelähetykset ja tallenteet löytyvät Live-välilehdeltä sivustolta ja sovelluksesta. Lähetystä pääsee katsomaan avaamalla jutun normaalisti klikkaamalla otsikkoa. Lähetysvideot löytyvät yleensä juttujen alusta tai keskeltä.

Video lähtee pyörimään, kun klikkaat play-napin päältä. Aluksi videolla näkyy mainos, minkä jälkeen itse video alkaa.

Livelähetyksiä voi katsoa samaan aikaan, kun tapahtuma on käynnissä. Osa lähetyksistä jää sivustolle tallenteena, jolloin niitä voi katsoa myös jälkikäteen.

Livevideoita katsellaksesi sinun täytyy olla kirjautunut sivustolle Aamulehden tilaajana.

Sovelluksessa Live-välilehti näyttää tältä. Itse lähetykseen pääsee klikkaamalla otsikkoa ja etsimällä videon jutun keskeltä.

Lataa sovellus

Pääset lataamaan Aamulehden sovelluksen älykännykkääsi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteilla (kuten Samsung, Huawei) löydät sovelluksen Play-kaupasta. Iphonelle ja Ipadille sovellus löytyy AppStoresta. Hakusana on ”Aamulehti”.

Lataus on maksuton. Sisällöstä nautiskelu vaatii tilauksen.

Ensimmäinen kirjautuminen sovelluksen käyttäjäksi vaatii asiakasnumeron, jonka löydät tilauslaskustasi. Asiakasnumerolla ja postinumerolla voit luoda itsellesi tunnuksen ja salasanan. Salasanassa pitää olla vähintään kahdeksan merkkiä, iso ja pieni kirjain sekä vähintään yksi numero.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellukseen ei enää tarvitse kirjautua uudelleen.

Kirjaudu

Aloita verkkosivustolla ja sovelluksessa kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta. Voit myös mennä osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu.

1) Sinulla on jo tunnukset

Jos olet aiemmin kirjautunut Aamulehti.fi:hin tai Aamulehden sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

2) Sinulla ei ole tunnuksia

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos et ole vielä Aamulehden tilaaja, lehden voi tilata osoitteessa aamulehti.fi/tilaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut