Kiilto oy:n johtaja Ville Solja kertoo, miten taltuttaa kiireen. - Uutiset - Aamulehti

Kiillon perijä Ville Solja, 33, kavahtaa titteleitä ja johtajan elkeitä – Menestysyrityksen johtajakin painii riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteiden kanssa

Lempääläläistä suuryritystä luotsaava Ville Solja kertoo torjuvansa stressiä sillä, että hän pyrkii olemaan läsnä nykyhetkessä. Solja ja kolme muuta huippuammattilaista keskustelee johtamisen haasteista ja ajankäytöstä Aamulehden paneelikeskustelussa Johtajuussymposiumissa keskiviikkona Tampereen yliopistossa.

Ville Solja on yksi Kiilto-konsernin omistajista ja johtajista. Hän sanoo tuntevansa paineet, joita 100-vuotiaan yrityksen menestyksen jatkaminen tuo.

9.9.2019 7:55 | Päivitetty 9.9.2019 10:31

Aamulehti

Kun mies on 33-vuotias johtaja ja omistaja isossa, menestyvässä yrityksessä, mieleen nousee kuva F1-autoa muistuttavasta, huippuunsa viritetystä suorittajasta, jonka kalenteri on tehokkuuden ylistyslaulu.

Lempääläläisen yrityskonsernin Kiillon liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Solja puhuukin syyllisyyden tunteista ja sanoo olevansa ihan tavallinen kuolevainen eikä mikään poikkeusyksilö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: