Hymy: Laulaja Eero Aven on kuollut - Uutiset - Aamulehti

Laulaja Eero Aven on kuollut

Laulajana tunnettu Eero Aven on kuollut.

Tanssikansa rakasti Eero Avenia.

7.4.2020 16:12

Laulaja Eero Aven on kuollut tänä aamuna. Hän oli kuollessaan 78-vuotias. Avenin lähiomaiset kertoivat suru-uutisen hänen Facebook-tililtään tehdyssä päivityksessä.

– Eero Aven on lähtenyt viimeiselle keikalleen tänään aurinkoisena aamuna 7.4.2020. Paljon on kilometrejä takana ja isoin keikka tuli nyt. Laulut on laulettu maan päällä täällä. Viihdetaiteilija Eero Aven on lähtenyt taivaskanavalle jatkamaan laulun taikaa, päivityksessä kerrotaan.

– Kaipaamaan jäivät todella rakastettua ihmistä omaiset. Toiveemme on, että annatte meidän surun ryynit ja murheen kyyneleet itkeä rauhassa ja jokainen teistä voi muistella häntä omalla tyylillään, päivityksessä summataan.

Aven teki musiikkia niin sanoittajana, säveltäjänä, sovittajana kuin laulajanakin. Hänen ensi-levytyksensä sijoittuvat 1960-luvulle. Tanssilavoilla hän oli suosittu esiintyjä.

Aven palkittiin Elämäntoveri-levystään kultalevyllä. kaiken kaikkiaan Aven julkaisi 16 studioalbumia ja kahdeksan kokoelma-albumia. Hän oli mukana myös Heinolan kunnallispolitiikassa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hymy.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos