Kilpailu kiristyy – Länsi-Auto avaa Opel-myymälän Tampereella - Uutiset - Aamulehti

Kilpailu kiristyy – Länsi-Auto avaa Opel-myymälän Tampereella

Myymälä sijoittuu nykyisen vaihtoautomyymälän yhteyteen Lielahdessa.

Henkilöautomarkkinoilla kilpailu kasvaa, kun Länsi-Auto avaa Opel-autotalon Tampereella.

9.9.2019 13:30

Aamulehti

Länsi-Auto avaa uuden Opel-autotalon Tampereella.

Myymälä sijoittuu konsernin nykyisen vaihtoautomyymälän yhteyteen Lielahdessa Taninkadulla. Uudistus tapahtuu vielä kuluvan vuoden aikana.

Länsi-Auto ilmoitti maanantaina myös investoivansa Tallinnaan, mihin rakennetaan uusi autotalo. Valmista pitäisi olla ensi kesänä.

Länsi-Auton hallitus on myös päättänyt, että konsernin maahantuontiosasto järjestellään uusiksi ja erillisenä toiminut Baltian organisaatio yhdistetään siihen.

Lisäksi konsernin vähittäiskaupan liiketoiminnot yhdistetään Länsi-Auto-brändin alle, ja erillisestä vaihtoautokaupan brändistä, Auto-Bilistä, luovutaan.

Muutosten tavoitteena on tehostaa ja suoraviivaistaa konsernin toimintaan sekä vahvistaa Opelin markkina-asemaa Baltiassa. Tänä vuonna konserni toimittaa Baltiaan noin 2 000 Opelia.

Tilikaudella 2020 Läns-Auto tavoittelee yli 400 miljoonan euron liikevaihtoa.

– Opel-verkostossa Suomessa on tehty tänä vuonna useita muutoksia, joiden tavoitteena on keskittää Opel-liiketoiminta aiempaa suurempiin yksiköihin sekä harvemmille yhteistyökumppaneille, sanoo konsernin toimitusjohtaja Tommi Köninki tiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos