Humalainen kuski ajoi rajusti ulos tieltä Salossa lauantaina – kolme aikuista loukkaantui - Uutiset - Aamulehti

Humalainen kuski ajoi rajusti ulos tieltä Salossa lauantaina – kolme aikuista loukkaantui

Tila-automallinen henkilöauto ajoi rajusti ulos tieltä Salossa.

27.10.2019 19:52

Henkilöauto ajoi rajusti ulos tieltä myöhään lauantai-iltana Salossa Vaskiontiellä. Autossa olleet kolme salolaista aikuista loukkaantuivat. Yhtä henkilöä ensihoitajat joutuivat elvyttämään onnettomuuspaikalla.

Ohikulkija ilmoitti onnettomuudesta hätäkeskukseen hieman ennen kello 23:a.

Poliisin mukaan tila-automallinen henkilöauto oli ajautunut loivasti vasemmalle kääntyvässä mutkassa kaiteen päälle, minkä jälkeen se oli törmännyt betoniseen kaidepylvääseen. Siitä auto sinkoutui metsän laitaan, mihin se jäi oikealle kyljelleen.

Ensimmäisenä onnettomuuspaikalle saapuneet ja hätäkeskukseen ilmoituksen tehneet olivat antaneet tapahtumapaikalla apua autossa olijoille.

Kaikki kolme loukkaantunutta vietiin sairaalahoitoon.

Poliisi epäilee henkilöautoa kuljettaneen 40-vuotiaan salolaismiehen olleen humalassa. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tapahtumapaikalla 1,8 promillen lukemat. Lisäksi miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, henkilöauto oli katsastamaton ja siinä oli verot maksamatta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta sekä ajoneuvoverorikkomuksesta.

Poliisi on pidättänyt rikoksesta epäillyn.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat