Tapasimme kaikki Pirkanmaan 19 kansanedustajaa, nyt kun arki on alkanut – konkarit paljastivat niksinsä eduskunnassa selviämiseen, uusilla tulokkailla pää pyörällä - Uutiset - Aamulehti

Tapasimme kaikki Pirkanmaan 19 kansanedustajaa, nyt kun arki on alkanut – konkarit paljastivat niksinsä eduskunnassa selviämiseen, uusilla tulokkailla pää pyörällä

Valtiopäivien avajaisissa olivat paikalla kaikki Pirkanmaan 19 kansanedustajaa. Kysyimme muun muassa uusien edustajien kokemuksia ensimmäisiltä päiviltä, sekä sitä, millä mielin pirkanmaalaisedustajat odottavat lähestyviä hallitusneuvotteluita.

Pirkanmaalaiset kansanedustajat kertovat, että maakunnan asioissa vedetään yhtä köyttä yli puoluerajojen. Valtiopäivien avajaiskahveilla olivat muun muassa Sofia Vikman (kok. kuvassa vasemmalla), Pia Viitanen (sd.), Marko Asell (sd.) ja Jouni Ovaska (kesk.).

26.4.2019 6:45 | Päivitetty 26.4.2019 7:08

Aamulehti

Säpinää ja härdelliä, mutta samaan aikaan yllättävän vastaanottavainen tunnelma yli ikä- ja puoluerajojen. Näin voi tiivistää pirkanmaalaisten uusien kansanedustajien kokemukset ensimmäisiltä päiviltä eduskunnassa.

– Lippuja ja lappuja on täytetty ja haettu ipadia ja läppäriä ja erilaisia paikkoja tässä talossa. Mutta olen jo käynyt työhuoneessakin, kuvailee Veijo Niemi (ps.).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut