Omistajaohjausministeri Sirpa Paateron mukaan Posti kertoo itse, miten se lopettaa vuokratyövoiman käytön lakon aikana: ”Tietysti eilinen viesti on mennyt perille, kun ministeri niin sanoo” - Uutiset - Aamulehti

Omistajaohjausministeri Sirpa Paateron mukaan Posti kertoo itse, miten se lopettaa vuokratyövoiman käytön lakon aikana: ”Tietysti eilinen viesti on mennyt perille, kun ministeri niin sanoo”

Ministerin mukaan hänen keskiviikon vaatimuksensa on mennyt perille. Ministeri sanoo, että vuokratyövoiman käyttöä lakon aikana ei sallita.

Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.) sanoi, että vuokratyövoiman käyttöä lakon aikana ei sallita.

14.11.2019 15:50

Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.) kommentoi torstaina omistajaohjauksen ja Postin käymiä keskusteluja vuokratyövoiman käytöstä hyvin niukasti. Paateron mukaan Posti informoi itse omistajaohjaukselle antamassaan selvityksessä siitä, miten se lopettaa vuokratyövoiman käytön lakon aikana.

– En ollut itse paikalla tänään, vaan omistajaohjauksen ihmiset keskustelivat Postin kanssa, Paatero totesi eduskunnassa.

Paatero vaati keskiviikkona, että Posti lopettaa vuokratyövoiman käytön lakon aikana. Paateron mukaan Postissa on ollut epäselvyyksiä siitä, onko vuokratyövoimaa käytetty rikkureina.

– Niin ei saa tehdä, sitä me ei sallita, Paatero painotti torstaina.

Hän sanoo uskovansa, että keskiviikon viesti on mennyt perille.

– Tietysti eilinen viesti on mennyt perille, kun ministeri niin sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: