Valtatie 12 on poikki Huittisista Sastamalan suuntaan rikkihapporekan ulosajon takia – Raivaustyöt jatkuvat aamukahdeksaan saakka - Uutiset - Aamulehti

Valtatie 12 on poikki Huittisista Sastamalan suuntaan rikkihapporekan ulosajon takia – Raivaustyöt jatkuvat aamukahdeksaan saakka

Alueella on käytössä kiertotie. Onnettomuuden raivaus on jatkunut koko yön tosrstaista neljästä lähtien.

5.4.2019 7:01

Valtatie 12:lla Huittisten kohdalla on rikkihapporekka ajatui ulos tieltä torstaina neljän jälkeen iltapäivällä. Tie on edelleen poikki onnettomuuspaikan kohdalta.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Huittisista Äetsän suuntaan. Tarkempi onnettomuuspaikka on noin viitisen kilometriä valtatie 12 ja valtatie 2 risteyksestä Sastamalan suuntaan ajettaessa.

Päivystävä palomestari Sauli Virtanen Satakunnan pelastuslaitokselta kertoo, että rikkihappoa poistetaan edelleen säiliöstä ja vetoauto on vielä nurin tiellä.

Virtasen mukaan raivaustyöt kestävät noin kahdeksaan saakka.

Yhdistelmäajoneuvon kyydissä olleet molemmat säiliöt ovat kumossa. Pientä tihkuttavaa vuotoa on pelastuslaitoksen mukaan edelleen havaittavissa molemmista säiliöistä. Rikkihappo on näillä säillä jähmeää, eikä aineesta ole vaaraa lähistön asukkaille.

Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja pääsi ajoneuvosta ulos omin voimin eikä hän loukkaantunut suistumisessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: