Tampereelta suoraan Helsinki-Vantaalle: Onnibus avaa uusia reittejä – yhtiö hankkinut uusia busseja - Uutiset - Aamulehti

Tampereelta suoraan Helsinki-Vantaalle: Onnibus avaa uusia reittejä – yhtiö hankkinut uusia busseja

Onnibus aloittaa liikenteen Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle elokuussa.

Onnibus on tulossa hämmentämään Helsinki-Vantaan lentoaseman bussikilpailua.

1.8.2019 13:55

Koiviston Auton nykyisin omistama OnniBus.com avaa uudet reitit Tampereelta ja Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 12. elokuuta. Tampereelta ja Turusta pääsee suorilla ja vaihdottomilla bussivuoroilla aamulennoille siten, että Tampereen bussit ovat perillä lentoaseman terminaalilla 2 kello 5.40 ja 6.40 ja Turun bussit kello 5.30 ja kello 6.30.

Saapuvien iltalentojen aikaan lentoasemalta lähtevät suorat vuorot Tampereelle kello 23.30 ja kello 00.30 sekä Turkuun kello 23.10 ja 00.40. Näiden vaihdottomien aamu- ja iltayhteyksien lisäksi Tampereen reitillä on kolme vaihdollista yhteyttä.

OnniBus.com oy:n toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo tiedotteessa, että lentoasemayhteyksiä on suunniteltu jo pidemmän aikaa.

– Poissaolomme tässä markkinassa eli kilpailun puute on näkynyt korkeina lipunhintoina. Asiakkaat ovat maksaneet jopa kolmekymmentä euroa lentokenttäbussien lipuistaan, Helke toteaa.

– Olemme hankkineet neljä kaksikerrosbussia lisää. Tämän avulla pystymme tuomaan halvat hinnat myös näille reiteille, jotka ovat olleet viimeinen saareke kalliin matkustamisen saralla, Helke sanoo.

Onnibus on tänä kesänä myös lopettanut vuorojaan. Onnibusin F77-vuorot Porvoon–Helsingin-reitillä loppuivat kesäkuun alussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut