Paketteja, kirjeitä ja lehtiä voi tulla vielä viiveellä – Posti: ”Toiminta palautumassa normaaliksi” - Uutiset - Aamulehti

Paketteja, kirjeitä ja lehtiä voi tulla vielä viiveellä – Posti: ”Toiminta palautumassa normaaliksi”

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ilmoitti tiistaina lopettavansa työtaistelutoimet.

Postin mukaan suuria ruuhkia ei lakon aikana tullut.

4.9.2019 17:36

Posti kertoo, että osa henkilöstöstä on palannut töihin lakon jälkeen lajittelua tekevissä työpaikoissa Postissa Vantaalla, Liedossa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Tampereella ja Oulussa.

Lakkopäivien aikana käytetyt Postin poikkeusjärjestelyt toimivat hyvin, joten ruuhkaa ei päässyt syntymään lajitteluun, Posti tiedottaa.

– Toiminta on alkanut palautumaan normaaliksi lajittelutoiminnoissamme. Pystymme purkamaan poikkeusjärjestelymme tämän hetkisen arvion mukaan loppuviikon aikana. Olemme iloisia siitä, että olemme poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta saaneet valtaosan lähetyksistä asiakkaille luvatussa ajassa. Teemme kaikkemme, ettei viivettä tulisi eikä siitä aiheutuisi asiakkaillemme harmia, sanoo Postin Ohjauskeskuksen johtaja Jarmo Ainasoja tiedotteessa

Käytetyt poikkeusjärjestelyt näyttävät Postin mukaan osassa lähetyksistä poikkeavia seurantatietoja, vaikka lähetys kulkee luvatussa aikataulussa.

Tämän hetkisen arvion mukaan pieneen määrään paketteja, kirjeitä ja lehtiä saattaa tulla viivettä.

Sanomalehtien varhaisjakeluun tai Postin palvelupisteiden toimintaan lakot eivät ole vaikuttaneet. Häiriöt eivät ole koskeneet rahtipalveluja tai varastopalveluja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut