Ruoan kotiinkuljetus ikäihmisille – tilaa Aamulehden kauppakuljettaja - Uutiset - Aamulehti

Ikäihminen, tilaa kauppatavarat kotiisi – Aamulehden kauppakuljetus ottaa tilauksia vastaan joka arkipäivä klo 9–12, palvelu on maksuton

Onko sinun vaikeaa käydä ruokakaupassa koronan vuoksi? Oletko täyttänyt 70 tai oletko muuten riskiryhmään kuuluva ikäihminen ja joudut olemaan karanteenia vastaavissa oloissa? Aamulehti ja Pirkanmaan Osuuskauppa yhdessä Pirkanmaan urheiluseurojen kanssa auttavat ostoksissa.

Korisliigassa pelaavat Pyrinnön urheilijaveljekset Justus (ylempänä rappusissa) ja Lassi Kilpinen toimivat Aamulehden kauppakuljetuksen vapaaehtoisina. Tässä kuvassa he kuljettivat ostoksia Tampereen Tampellaan 4. huhtikuuta 2020.­

2.4.2020 19:56 | Päivitetty 15.4.2020 13:23

Aamulehti ja Pirkanmaan Osuuskauppa yhdessä pirkanmaalaisten urheiluseurojen kanssa auttavat ikäihmisiä ruokakaupassa käymisessä. Etusijalla ovat he, jotka eivät voi käyttää verkkokauppaa, läheisten apua tai muita kuljetuspalveluita. Palvelu ottaa tilauksia vastaan arkipäivisin. Ota rohkeasti yhteys!

Toimi näin

1. Tee kauppalista valmiiksi paperille.

2. Soita numeroon 0800 94045. Maksuton numero vastaa maanantaista perjantaihin klo 9–12. Jos pystyt käyttämään sähköpostia, lähetä ostoslista ja yhteystietosi osoitteeseen kauppakuljetus@aamulehti.fi. Sähköpostissa ei ole ruuhkaa.

3. Kauppakuljettaja käy hakemassa ostoslistan luotasi, käy kaupassa ja tuo ostokset kotiovelle.

Maanantaista perjantaihin kello 9–12 voit soittaa maksuttomaan palvelunumeroomme tai lähettää sähköpostia. Kauppakuljettaja käy hakemassa ostoslistan kotoasi, käy puolestasi kaupassa ja tuo ostokset kotiovellesi. Kuljetuspalvelu on maksuton, itse maksat vain ostoksista.

Lue tästä jutusta, miten mukavasti palvelun käyttö sujui Tampereen Tampellassa asuvalta pariskunnalta: Tampereen Pyrinnön korisliigakaksoset Justus ja Lassi Kilpinen toivat kotiin Asko ja Marke Ahosen ostokset

Huolehdimme tarkasti turvallisuudesta. Kauppakuljettajat ovat luotettavia pirkanmaalaisten urheiluseurojen vapaaehtoisia, ja ostokset tehdään turvallisesti Pirkanmaan Osuuskaupan kaupoissa. Kaikki jakeluun osallistuvat ovat saaneet hygieniaan ohjeet. Emme kuljeta alkoholia tai tupakkatuotteita. Huomaa, että kauppakuljettaja ei koskaan tule ovellesi, ellet ole tilannut palvelua.

Tällä hetkellä palvelu toimii ainakin seuraavissa paikoissa: Tampere, Kangasala, Lempäälä, Valkeakoski, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi. Vaikka asuisit muualla, kannattaa silti soittaa palveluun tai lähettää sähköpostia. Palvelussa tiedetään aina ajantasainen kuljettajatilanne.

Kaikki tärkeimmät koronauutiset löydät maksutta osoitteesta aamulehti.fi/koronainfo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?