Kiinteistövälittäjän epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi kesken asuntoesittelyn - Uutiset - Aamulehti

Kiinteistönvälittäjän epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi kesken asuntoesittelyn

Poliisi epäilee kiinteistönvälittäjän joutuneen pahoinpitelyn uhriksi kesken asuntoesittelyn Järvenpäässä sunnuntaina.

1.4.2019 16:53

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun ulkomaalaistaustainen mies oli lähestynyt kiinteistönvälittäjää Auertiellä sijaitsevan taloyhtiön pihalla ja tullut tämän mukana esiteltävään asuntoon.

Asunnossa mies oli käynyt kiinteistönvälittäjään käsiksi ja töninyt naista päin asunnon oviaukkoa ja seiniä sekä työntänyt huoneesta toiseen. Nainen pääsi poistumaan asunnosta porraskäytävään, jonka jälkeen epäilty oli poistunut paikalta. Poliisin mukaan epäilty pahoinpitely tapahtui noin kello 14.00 - 14.20 välisenä aikana.

Poliisi kertoo epäillyn tekijän olevan noin 30–40-vuotias ulkomaalaistaustainen mies. Tapahtumahetkellä epäillyllä oli ollut päällään musta t-paita, mustat verryttelyhousut ja ruskeat sandaalit. Mies on ruumiinrakenteeltaan hoikka, noin 185–190 senttimetriä pitkä ja hänellä on tummat siistit hiukset.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja tapahtumapaikan lähistöllä mahdollisesti asuvasta edellä kuvatusta henkilöstä, jotta tapahtumien kulkua päästään selvittelemään. Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon 050 4563471.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos