Ruotsissa pidätettynä oleva ASAP Rocky peruu Euroopan-kiertueensa - Uutiset - Aamulehti

Ruotsissa pidätettynä oleva ASAP Rocky peruu Euroopan-kiertueensa – Blockfestin kohtalo on vielä epävarma: Festari on ottanut kantaa Instagramissa räppärin vapauttamiseksi

Blockfestien pääesiintyjä, räppäri ASAP Rocky on parhaillaan tutkintavankeudessa Tukholmassa. Hänen kaikki heinäkuun keikkansa on peruttu.

11.7.2019 11:43

Yhdysvaltalaista ASAP Rockya epäillään pahoinpitelystä, joka tuli ilmi netissä levinneen videon myötä. Videolla räppäri seurueineen heittää Tukholmassa nuoren miehen katuun. Seurue alkaa potkia tätä rajun näköisesti.

ASAP Rocky jakoi oman versionsa tapahtuneesta Instagram-tilillään, jossa hän kertoi kahden miehen häirinneen ja seuranneen heitä neljän korttelin ajan.

ASAP Rocky on nyt vankeudessa Kronobergin vankilassa Ruotsissa. Hänen edustajansa on vahvistanut, että miehen kaikki heinäkuun keikat on peruttu, sillä miestä pidetään tutkintavankeudessa. Jos tutkintaa ei saada päätökseen kahden viikon aikana, räppäri pysyy kiinniotettuna vielä seuraavat kaksi viikkoa.

Tieto keikkojen peruutuksesta julkaistiin Barcelonan Sonar Festival -tapahtuman Instagramissa. Siitä käy ilmi, että artisti joutuu perumaan kaikki heinäkuun Euroopan-keikkansa vankilassa olonsa vuoksi. Hänellä olisi ollut keikat Espanjassa, Saksassa, Belgiassa, Ukrainassa ja Italiassa.

Elokuun keikkojen osalta ei ole toistaiseksi tiedotettu mitään. Suositun räppärin on tarkoitus esiintyä elokuussa Tampereella Blockfesteillä. Blockfest on ottanut tapaukseen kantaa julkaisemalla Instagram-sivullaan päivityksen, jossa vaaditaan räppärin vapauttamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut