Sillanmäen identtiset kaksoset Nokialta ovat molemmat Finnairin lentäjiä – edes puhelimen kasvojentunnistus ei erota heitä toisistaan

Juuso Sillanmäki näki lentokentän läheiseltä rakennustyömaalta, kun hänen veljensä nousi koneella lentoon. Silloin hän päätti, että hänestäkin tulee lentäjä. Ensimmäinen kerta kaksin matkustajakoneen ohjaamossa oli hieno hetki. Työkavereiden on välillä vaikea erottaa nokialaislähtöisiä kaksosia. Tänään 2. helmikuuta vietetään kaksosten päivää.

Nokialaislähtöiset identtiset kaksoset Jesse (vas.) ja Juuso Sillanmäki ovat molemmat Finnairin lentäjiä. Finnairin tiedotuksen tiedossa on, että yhtiössä on työskennellyt muutamia muitakin lentäjäkaksosia, mutta ei identtisiä kaksosia.

15.10.2019 8:33 | Päivitetty 2.2.2020 10:48

Rakennusinsinööriopiskelija Juuso Sillanmäki oli tarkastamassa savuluukkuja rakennustyömaalla Helsinki–Vantaan lentokentän vieressä. Sattumoisin juuri silloin hänen identtinen kaksosveljensä, insinööriopinnoista lentäjäopintoihin vaihtanut Jesse Sillanmäki nousi kentältä taivaalle yksimoottorisella potkurikoneella.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut