Suurin osa Aamulehden tilaajista saa lehtensä myös postilakon aikana – digipalvelut kaikkien käytössä - Uutiset - Aamulehti

Suurin osa Aamulehden tilaajista saa lehtensä myös postilakon aikana – digipalvelut kaikkien käytössä

Yli 90 prosenttia Aamulehdistä jaetaan myös lakon aikana.

7.11.2019 17:27 | Päivitetty 10.11.2019 22:32

Aamulehti

Suurin osa Aamulehden tilaajista saa lehtensä myös ensi maanantaina 11. marraskuuta alkavan postilakon aikana. Lakko koskee vain Postin päiväjakelussa olevia sanomalehtiä. Aamulehden tilauksista noin seitsemän prosenttia on Postin päiväjakelun piirissä.

Näin Aamulehden palvelut toimivat lakon aikana:

Varhaisjakelun piirissä olevat lehdet

Lakko ei vaikuta Alma Manun varhaisjakeluun eikä Postin varhaisjakeluun, vaan tilaajat saavat lehtensä tavalliseen tapaan. Suurin osa Aamulehdistä jaetaan varhaisjakeluna. Tähän ryhmään kuuluu yli 90 prosenttia lehdistä.

Postin päiväjakelussa olevat lehdet

Lakko vaikuttaa postin päiväjakelussa jaettaviin Aamulehtiin. Näitä lehtiä ei pystytä välttämättä toimittamaan tilaajille postinjakajien lakon aikana. Tähän ryhmään kuuluu alle 10 prosenttia Aamulehden tilaajista. Aamulehti pahoittelee Postin tilanteesta johtuvaa jakeluhäiriötä.

Näköislehti on tilaajien luettavissa

Näköislehti ilmestyy tavalliseen tapaan. Näköislehteä voi lukea sekä Aamulehden verkkosivuilla että uutissovelluksesta.

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut. Palvelut vaativat kirjautumisen.

Aloita verkkosivustolla ja sovelluksessa kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta. Voit myös mennä osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu.

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos olet aiemmin kirjautunut Aamulehti.fi:hin tai Aamulehden sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

Sovellus ja verkkosivut palvelevat

Aamulehden verkkosivujen ja älylaitteille tarkoitetun uutissovelluksen kaikki palvelut ovat tilaajien käytössä kaikkina vuorokauden aikoina.

Uutisten ja näköislehden lisäksi verkossa voi seurata muun muassa erilaisia konsertteja ja luentoja livelähetyksinä. Sovelluksessa voi kuunnella myös äänikirjaa. Marraskuun äänikirja on Viimeinen voltti – Jari Mönkkösen tarina.

Asiakaspalvelu

Aamulehden asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa esimerkiksi verkkopalveluihin kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa.

Aamulehden asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 665 8102. Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 8–17. Puhelun hinta on 0,084 €/min

Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu​@almamedia.fi

Asiakaspalvelu toimii myös verkossa osoitteessa aamulehti.fi/asiakaspalvelu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut