Peräkärry irtosi kesken ajon ja aiheutti 5 auton ketjukolarin Tampereella, liikenne sujuu jälleen normaalisti - Uutiset - Aamulehti

Peräkärry irtosi kesken ajon ja aiheutti 5 auton ketjukolarin Tampereella, liikenne sujuu jälleen normaalisti

13.11.2019 16:24 | Päivitetty 13.11.2019 17:30

Aamulehti

Tiellä 12 tapahtui liikenneonnettomuus Alasjärven liittymässä kello neljän jälkeen keskiviikkona iltapäivällä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuspalomestari Tomi-Pekka Olkkonen kertoo, että onnettomuus johtui siitä, että henkilöautosta irtosi peräkärry kesken ajon.

Kärry lähti poukkoilemaan vauhdissa ja aiheutti lopulta viiden auton kolarin.

– Ihmiset yrittivät väistellä kärryä, mutta osa ei ehtinyt väistämään, Olkkonen sanoo.

Onnettomuus aiheutti peltivaurioita, eikä kukaan loukkaantunut onnettomuudessa.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Onnettomuus tapahtui noin kello 16.05. Onnettomuus aiheutti ruuhkia ja liikenteen pysähtelyä Lahden suuntaan tiellä 12, mutta myös 9-tiellä Jyväskylän suuntaan.

Olkkonen kertoo, että tiealueen toinen kaista oli lähes tunnin suljettuna, joten ruuhkat olivat pitkät. Hiukan ennen klo 17:ää tilanne oli ohi.

Myös 3-tiellä onnettomuus

Myös tiellä 3 Pirkkalassa tapahtui liikenneonnettomuus puoli viiden aikaan illalla. Liikennekeskuksen mukaan onnettomuus on tapahtunut 3-tiellä noin 2,2 kilometriä Pirkkalan liittymästä Rajaniemen liittymän suuntaan.

Kyseessä on Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan kylkikolari. Yksi ihminen vietiin tarkastukseen onnettomuuden seurauksena, mutta hänen ei arvioitu loukkaantuneen vakavasti.

Onnettomuus ruuhkautti liikennettä vielä ennen viittä. Vartin yli viideltä tieliikennekeskus tiedotti, että tilanne on ohi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: