Koko painetun lehden sisältö myös verkossa ja paljon muuta – Tilaaja, näin kirjaudut ja saat kaiken irti tilauksestasi - Uutiset - Aamulehti

Koko painetun lehden sisältö myös verkossa ja paljon muuta – Tilaaja, näin kirjaudut ja saat kaiken irti tilauksestasi

Kirjaudu sisään ja nauti Aamulehden kaikista digisisällöistä.

10.11.2019 20:25

Aamulehti

Aamulehden tilaaja, sinulle kuuluvat kaikki digitaaliset sisältömme. Jotta saat ne käyttöösi, sinun täytyy kirjautua sisään.

Näin saat kaiken irti tilauksestasi:

Aloita kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta. Voit myös mennä osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu.

1. Jos sinulla on jo tunnus, toimi näin:

Jos olet aiemmin kirjautunut Aamulehti.fi:hin tai Aamulehden sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

2. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, toimi näin:

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos et ole vielä Aamulehden tilaaja, voi tilata osoitteessa aamulehti.fi/tilaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut