Aamulehden verkossa lisälukemista postilakon aikana – näin kirjaudut tai lataat sovelluksen - Uutiset - Aamulehti

Aamulehden verkossa lisälukemista postilakon aikana – näin kirjaudut tai lataat sovelluksen

Suurin osa painetuista Aamulehdistä pystytään jakamaan myös postilakon aikana. Lisäksi myös verkossa on luettavissa koko painetun lehden sisältö.

Aamulehti lähettää lähes päivittäin suoria lähetyksiä eri tapahtumista.

8.11.2019 15:49 | Päivitetty 11.11.2019 10:54

Aamulehti

Aamulehti kiinnittää erityishuomiota verkkopalveluihin maanantaina 11. marraskuuta alkavan postilakon aikana. 90 prosenttia painetuista Aamulehdistä pystytään myös lakon aikana jakamaan tilaajille. Verkossa on kuitenkin luettavissa koko painetun Aamulehden sisältö ja lisäksi tarjolla on runsaasti muuta sisältöä.

– Pahoittelen kovasti lakon aiheuttamaa harmia. Palvelemme sen aikana tavallistakin paremmin verkossa. Ennen kaikkea kuitenkin teemme kaikkemme, jotta mahdollisimman moni saisi painetun lehtensä, sanoo Aamulehden vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu.

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut, eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto Aamulehti.fi sekä Aamulehden sovellus.

Verkossa voi lukea myös Aamulehden näköislehteä, joka on täysin vastaava kuin painettu Aamulehti.

Postilakon aikana tarjoamme lukijoillemme lisäpalveluna viisi erillistä teemalehteä. Niissä käsitellään terveysaiheita sekä sota-ajan Suomea. Lehtiä voi lukea osoitteessa aamulehti.fi/nakoislehti.

Lisäksi katsottavissa on lähes päivittäin suoria lähetyksiä eri tapahtumista. Esimerkiksi lauantaina 12 alkaen voi katsoa lähetystä painin Suomi-cupin kilpailuista Tampereen Hervannasta ja sunnuntaina kello 11.30 alkaen voi seurata Nokialla järjestettäviä muodostelmaluistelun kutsukilpailuja. Kaikki lähetykset on koottu sivulle aamulehti.fi/live. Lähetystä pääsee katsomaan avaamalla jutun normaalisti klikkaamalla otsikkoa. Lähetysvideot löytyvät yleensä juttujen alusta tai keskeltä.

Livelähetyksiä voi katsoa samaan aikaan, kun tapahtuma on käynnissä. Osa lähetyksistä jää sivustolle tallenteena, jolloin niitä voi katsoa myös jälkikäteen.

Livevideoita katsellaksesi sinun täytyy olla kirjautunut sivustolle Aamulehden tilaajana.

Lataa sovellus

Pääset lataamaan Aamulehden sovelluksen älykännykkääsi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteilla (kuten Samsung, Huawei) löydät sovelluksen Play-kaupasta. Iphonelle ja Ipadille sovellus löytyy AppStoresta. Hakusana on ”Aamulehti”.

Lataus on maksuton. Sisällöstä nautiskelu vaatii tilauksen.

Ensimmäinen kirjautuminen sovelluksen käyttäjäksi vaatii asiakasnumeron, jonka löydät tilauslaskustasi. Asiakasnumerolla ja postinumerolla voit luoda itsellesi tunnuksen ja salasanan. Salasanassa pitää olla vähintään kahdeksan merkkiä, iso ja pieni kirjain sekä vähintään yksi numero.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellukseen ei enää tarvitse kirjautua uudelleen.

Kirjaudu

Aloita verkkosivustolla ja sovelluksessa kirjautuminen painamalla oikeassa yläreunassa olevaa nuolikuvaketta. Voit myös mennä osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu.

1) Sinulla on jo tunnukset

Jos olet aiemmin kirjautunut Aamulehti.fi:hin tai Aamulehden sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti).

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

2) Sinulla ei ole tunnuksia

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos et ole vielä Aamulehden tilaaja, lehden voi tilata osoitteessa aamulehti.fi/tilaa.

Lisää luettavaa

Postilakon aikana Aamulehden verkkosivuilla on luettavissa viisi eri teemalehteä. Näköislehtiä pääset lukemaan osoitteessa aamulehti.fi/nakoislehti.

Lehdet käsittelevät seuraavia aiheita:

Hyvä olo, teemana vatsa ja suolisto. Millainen on fodmap-dieetti ja mitä ovat kuidun edut?

Muisti ja terveys. Miten aivot saa pysymään kunnossa ja millaista on elää muistisairauden kanssa?

Kolme historialehteä Suomen sota-ajasta. Lehdet käsittelevät evakkoja, Talvisodan hengen syntyä ja Kollaan torjuntavoittoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut