Aamulehden mobiilisovellus voi vaatia uudelleen kirjautumista – Näin se onnistuu - Uutiset - Aamulehti

Aamulehden mobiilisovellus voi vaatia uudelleen kirjautumista – Näin se onnistuu

Aamulehden mobiilisovelluksessa oli torstaina teknisiä ongelmia. Sovellus alkoi toimia iltakuuden aikaan, mutta osa käyttäjistä joutuu kirjautumaan sovellukseen uudelleen.

Tilaajalle kuuluvat kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut sovelluksessa ja verkkosivuilla.­

1.11.2019 9:36

Aamulehti

Aamulehden mobiilisovelluksessa torstaina iltapäivällä ilmenneet tekniset ongelmat saatiin korjattua noin kello 18 torstaina illalla ja sovellus on jälleen lukijoiden käytössä tavalliseen tapaan.

Vika ei koskenut Aamulehden verkkosivuja. Sovellus voi vaatia uudelleen kirjautumista.

Jos olet aiemmin kirjautunut sovellukseen, olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut käyttäjätunnukseksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun joko verkkopalvelun chat-palvelun kautta, sähköpostilla asiakaspalvelu@almamedia.fi tai puhelimitse 010 665 8102 (0,084 euroa/minuutti). Asiakaspalvelu on auki ma–pe 8–17.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden salasanan klikkaamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä.

Jos olet Aamulehden tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi tilauslaskusta tai kanta-asiakaskortistasi.

Kirjautuessasi palveluun voit valita itsellesi salasanan. Salasanaan tulee kahdeksan merkkiä. Mukana pitää olla vähintään yksi iso kirjain ja yksi numero.

Jos et ole vielä Aamulehden tilaaja, voit tilata osoitteessa aamulehti.fi/tilaa.

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut, eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto Aamulehti.fi sekä Aamulehden sovellus.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat