Pirkkalan Partolan hotellikaava jäi vielä pöydälle – esillä seuraavassa kunnanvaltuustossa lokakuussa - Uutiset - Aamulehti

Pirkkalan Partolan hotellikaava jäi vielä pöydälle – esillä seuraavassa kunnanvaltuustossa lokakuussa

Kauppakeskus Veskan hotellihankkeen arvioidaan lähtevän rakentumaan aikaisintaan vuonna 2020.

9.9.2019 20:28 | Päivitetty 9.9.2019 20:37

Pirkkalan Partolaan valmistellun kauppakeskus Veskan hotellihankkeen arvioidaan lähtevän rakentumaan aikaisintaan vuonna 2020.

Veskan hotellihanke

Veskan hotelliin on suunniteltu 16 kerrosta, joista alimpiin sijoittuu 300 auton pysäköintihalli.

20 000 kerrosneliön hotelliin tulee 180 huonetta.

Noin 30 miljoonan euron investointi. Operaattori tiedossa.

Tampere suunnittelee 16 kerroksen ja 170 majoitushuoneen hotellia messu- ja urheilukeskuksen viereen.

Toimija ei ole tiedossa. Operaattoria haetaan parhaillaan myös ulkomailta.

Pirkkalan kunnanvaltuusto käsitteli hanketta koskevaa Partolan asemakaavan muutosta kokouksessaan maanantaina, mutta eräiden asiakirjojen puuttumisen takia asia jätettiin vielä pöydälle. Kunnanvaltuuston on määrä käsitellä hotellihanketta seuraavassa kokouksessaan 21. lokakuuta.

Kaavaehdotusta on valmistelun ja nähtävillä olon yhteydessä täsmennetty, mutta perusehdotus on entisenlainen: hotelliin tulee 16 kerrosta ja 180 majoitushuonetta.

”Ei rakenteille talveksi”

Veska-kauppakeskukseen omistajiin lukeutuva Meijou oy:n hankejohtaja Marko Kuusisto sanoo, että aiesopimus hotellin operaattorin kanssa on ollut olemassa jo pitkään.

–  Kun asemakaava vahvistuu, tehdään viimeiset tarkennukset suunnitelmiin ja lähdetään viemään eteenpäin rakentamissuunnittelua. Talvea vasten emme lähde hanketta rakentamaan, vaan rakentaminen alkaa aikaisintaan vuonna 2020.

Hotellihankkeen budjetti on Kuusiston mukaan noin 30 miljoonaa euroa. Hotellitoteutuksesta järjestetään erikseen urakkakilpailu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos