Näin Veikkauksen ulosmarssi vaikuttaa pelaajien arkeen - Uutiset - Aamulehti

Veikkauksen työntekijät marssivat ulos – laajat vaikutukset pelaajille

Veikkauksen ulosmarssilla on laajoja vaikutuksia pelaajien perjantaihin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

8.3.2019 13:02 | Päivitetty 8.3.2019 13:07

Veikkauksen henkilöstöä marssi ulos perjantaina puoliltapäivin, ja sillä on laajoja vaikutuksia pelaajille, Veikkaus kertoo tiedotteessaan.

Henkilöstön on määrä palata takaisin töihin lauantaina aamulla kello 6.

Veikkaus sulkee lähes kaikki Pelaamot. Vedonlyönnin tulosten vahvistamisessa ja voitonmaksussa saattaa ilmetä viiveitä ja live-vedossa tavallista vähemmän pelikohteita.

–Muut pelipalvelut toimivat normaalisti. Esimerkiksi Eurojackpot-arvonta suoritetaan tänään perjantai-iltana tavalliseen tapaan. Pelien voitonmaksussa saattaa esiintyä viiveitä. Suurvoittajapalvelu on suljettu, Veikkaus tiedottaa.

Mielenilmaus ei vaikuta asiakkaiden jo pelaamiin peleihin.

–Olemme pahoillamme asiakkaillemme tästä aiheutuvasta harmista. Mielenilmaus ei vaikuta asiakkaiden jo pelaamiin peleihin, ja varsinainen pelimyynti asiamiesten myyntipaikoissa sekä digikanava veikkaus.fi:ssä jatkuu normaalisti. Kaikki pelivoitot hoidetaan mahdollisesta viiveestä huolimatta luotettavasti asiakkaiden tileille, sanoo kanava- ja myyntijohtaja Jari Heino tiedotteessa.

Veikkauksen yt-neuvottelut alkoivat tammikuussa ja ne ovat edelleen kesken.

Veikkauksen mukaan se suunnittelee lopettavansa muun muassa pelipöytätoiminnan ravintoloissa. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä on 1 300 henkilöä. Arvioitu henkilöstövähennys on noin 400 henkilöä, Veikkaus sanoo tiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: