Suden tappaja yhä karkuteillä, poliisi keskeytti Nakkilan salakaadon tutkinnan: "Jos vihje tulee, niin tutkinta avataan" - Uutiset - Aamulehti

Suden tappaja yhä karkuteillä, poliisi keskeytti Nakkilan salakaadon tutkinnan: "Jos vihje tulee, niin tutkinta avataan"

Satakunnassa on tehty lukuisia susihavaintoja viime vuosina. Kuvan susi tallentui Susanne Vuoren riistakameraan Köyliön Vuorenmaassa heinäkuussa 2017.

8.3.2019 8:38

Poliisi on keskeyttänyt Nakkilassa viime syyskuussa sattuneen suden salakaadon tutkinnan.

Rikosylikonstaapeli Tapio Rantanen kertoo, että tutkinta keskeytettiin, koska sopivaa epäiltyä ei ollut. Tapausta tutkittiin törkeänä metsästysrikoksena.

–Kyllä siinä oltiin useampaakin tahoon yhteydessä ja tutkittiin. Mutta tällä hetkellä tutkinta on keskeytetty.

–Jos uusia vihjeitä tulee, niin tutkinta avataan tietysti uudelleen. Se ei vaadi kuin napinpainalluksen, Rantanen huomauttaa.

Satakunnan Kansauutisoi viime syyskuun lopulla, että Nakkilan Järvikylän seudulta oli löytynyt tapettu susi. Ammuttu eläin lähetettiin tuolloin tutkittavaksi, ja syyllistä ruvettiin etsimään.

Alueella ei tuolloin ollut poikkeuslupaa suden kaadolle, joten teko oli automaattisesti laiton. Koska kyseessä oli luvatta kaadettu susi, tapaus luokitellaan lain mukaan törkeäksi metsästysrikokseksi.

Tietoja ja vihjeitä tapauksesta voi ilmoittaa Porin poliisiin numeroon 050 456 4963.

Lue lisää aiheesta:

Nakkilasta löytyi salakaadettu susi – poliisi pyytää havaintoja

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos