Suomen huutokauppakeisarin hyväntekeväisyys-spinoffissa Markku lähtee hätiin sinne, missä tarvitaan remppareiskaa – mutta pärjääkö Markku ilman keisaria? - Uutiset - Aamulehti

Suomen huutokauppakeisarin hyväntekeväisyys-spinoffissa Markku lähtee hätiin sinne, missä tarvitaan remppareiskaa – mutta pärjääkö Markku ilman keisaria?

Neliosaisen hyväntekeväisyys-spinoffin ideana on, että Markku lähtee hätiin, kun jossain tarvitaan pikkuhommiin remppareiskaa.

5.3.2019 7:00

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

★★Voihan rähmäpulla sentään! Huutokauppakeisari-sarjan vannoutuneena ystävänä odotukseni olivat korkealla Markku-erikoisjaksojen suhteen.

Markkuhan on se aina aulis apumies, joka tuunailee sivuhomminaan näppärästi vaikka polkupyörästä baarijakkaran tai autonrenkaista istuimen. Oli jo aikakin, että mies pääsisi itse pääosaan.

Uutena hahmona työnjohtaja-Timo

Neliosaisen hyväntekeväisyys-spinoffin ideana on, että Markku lähtee hätiin, kun jossain tarvitaan pikkuhommiin remppareiskaa. Eikä pelkästään Markku, vaan uutena hahmona esitellään työnjohtaja-Timo, joka matkaa Markun mukana.

Kaverukset katsovat jakson aluksi huutokauppakeisari Aki Palsanmäen videoterveiset ja lähtevät tapaamaan hyväntekeväisyyskohteen kummia, joka on kuin sattumalta sopivasti näin eduskuntavaalien alla kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo.

Ensimmäisessä jaksossa Markku ja Timo auttavat pienten erityislasten äitiä rintamamiestalossa, jonka lastenhuoneen remontti on jäänyt avioeron jälkeen puolitiehen.

Arvata saattaa, että päivässä saadaan aikaan ihmeen paljon. Varsinkin, kun Palsanmäellä on kaksikolle samalle päivälle vielä pari muutakin hommaa. Eturivin Erkki ja pari opiskelijaa kaipaavat nostelu- ja kantoapua.

Palsanmäen lupsakkuus jää puuttumaan

Harmillisesti Markun ja Timon kemiat eivät toimi kameran edessä kovin hyvin yhteen. Timon hahmosta puuttuu Palsanmäen lupsakkuus, johon Markun pedanttius tuo sopivaa kontrastia.

Kaksikon pikkutuhmat vitsit eivät jaksa naurattaa edes camp-hengessä. Ja vaikka ohjelma noudattaa kodin muutos -formaateista tuttua kaavaa, jotain olennaista jää puuttumaan.

Aki Palsanmäki on sittenkin huutokauppakeisarin vetonaula. Nelonen tiistai 5.3. 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut