Presidentti Niinistö vanhustenhoidon epäkohdista - Uutiset - Aamulehti

Presidentti Niinistö vanhustenhoidon epäkohdista: ”Järkyttäviä tapauksia tullut esiin”

Presidentti Sauli Niinistö osallistui lauantaina pipolätkäturnaukseen Helsingissä. Hän otti samalla kantaa vanhustenhoidon ongelmiin. Liiga lahjoitti turnauksessa presidentille kultaisen kypärän.

9.2.2019 11:40 | Päivitetty 9.2.2019 11:45

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti lauantaina Helsingissä pelatussa Save Pond Hockey –pipolätkäturnauksessa lyhyesti kantaa myös viime päivinä paljon puhuttaneisiin vanhusten hoidossa ilmenneisiin vakaviin puutteisiin ja väärinkäytöksiin.

–Kautta vuosien ja ehkä vuosikymmentenkin on tullut esiin kaikenlaisia hyvinkin järkyttäviä tapauksia esiin erityisesti vanhustenhuollossa, nyt sitten näyttää, että vihdoin ollaan siinä pisteessä, jossa kaikki haluavat tehdä sellaisista asioista lopun, ja se on hyvä.

Presidentti Niinistö ei halunnut Brahenkentän reunalla pipolätkävarusteissaan kommentoida vakavia asioita muuta kuin vain lyhyesti vanhustenhoitoa ja ilmastonmuutoksen torjumista, jonka vuoksi presidentti pipolätkäturnaukseen osallistui.

–Pelin idea on herättää huomio tähän valtavaan yhteiseen viholliseen ilmastonmuutokseen ja sen torjuntaan. Hienoa, että jääkiekkoväki Vjatseslav Fetisovia ja Jari Kurria myöten ovat tässä mukana.

Niinistö kertoi, kuinka entinen punakonelegenda Fetisov kerää parhaillaan maailmanlaajuisesti tunnettuja nimiä taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan.

–Se on hieno juttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos