Taysin ja sen toimipisteiden puheluissa on katkoksia keskiviikkona iltapäivällä – Toimi näin, jos tarvitset yhteyden katkoksen aikana - Uutiset - Aamulehti

Taysin ja sen toimipisteiden puheluissa on katkoksia keskiviikkona iltapäivällä – Toimi näin, jos tarvitset yhteyden katkoksen aikana

Puhelinliikenteen katkokset 30. tammikuuta johtuvat Taysin puhelinoperaattorin vaihdokseen liittyvistä muutostöistä.

28.1.2019 12:09

Tampereen yliopistollisen sairaalan toimipisteisiin ja tytäryhtiöihin soitettavissa puheluissa on katkoksia keskiviikkona 30. tammikuuta 2019 kello 13–16. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan pisin katkos alkaa kello 13 ja kestää noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen yksittäisissä numeroissa saattaa olla häiriöitä.

Kyseisenä aikana katkoksia voi olla kaikissa Taysin toimipisteissä eli Keskussairaalassa, Hatanpäällä, Pitkäniemessä, Valkeakoskella ja Sastamalassa sekä lisäksi Tays Sydänsairaalassa, Coxassa ja Fimlabilla sekä Pirkanmaan hoitokodissa.

Katkosten aikana puhelut eivät yhdisty.

Jos asiakas, potilas tai omainen haluaa saada 30. tammikuuta iltapäivällä yhteyden johonkin Taysin yksikköön, kannattaa käyttää Tays Hatanpään vaihdenumeroa. Numero on 03 311 58000. Se toimii katkosten aikana normaalisti, ja kannattaakin siksi ottaa talteen. Numerosta yhdistetään puheluita kaikkiin Taysin sairaaloihin ja yksiköihin.

Katkokset johtuvat Taysin puhelinoperaattorin vaihdokseen liittyvistä muutostöistä. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan puhelinliikenne palautuu normaaliksi viimeistään kello 16:n jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos