Kuorma-auton jarrut löivät lukkoon kesken ajon 3-tiellä Tampereella – Kaksi henkilöautoa ajoi reunakaiteeseen - Uutiset - Aamulehti

Kuorma-auton jarrut löivät lukkoon kesken ajon 3-tiellä Tampereella – Kaksi henkilöautoa ajoi reunakaiteeseen

23.1.2019 18:52 | Päivitetty 23.1.2019 20:57

3-tiellä on tapahtunut usean auton liikenneonnettomuus Tampereella. Onnettomuus tapahtui Särkijärven liittymästä noin 300 metriä kohti Tampereen eteläistä liittymää kello 18.40.

Palomestari Matti Saarinen kertoo, että onnettomuus aiheutui, kun kuorma-auton jarrut löivät lukkoon kesken matkan moottoritiellä. Kuljettaja koetti saada ajoneuvon tien oikeaan laitaan, mutta vauhti loppui nopeasti ja auto jäi kaistalle.

–Kuljettaja kertoi, että tilanne tuli äkkiä, ja jarrut löivät lukkoon hyvästä vauhdista, Saarinen sanoo.

Kuorma-auton takaa tulleet kaksi henkilöautoa lähtivät vauhdissa ohittamaan äkkinäisesti pysähtyvää kuorma-autoa ja törmäsivät molemmat reunakaiteeseen. Saarisen mukaan tie oli kohtuullisen liukas, joten väistö oli vaikea.

Kaksi ajoneuvoa sai peltivaurioita onnettomuudessa. Toisessa henkilöautossa oli kyydissä yksi aikuinen ja pari lasta, toisessa ainakin yksi tai kaksi henkilöä. Kukaan ei loukkaantunut, ja henkilöautoissa olleet pääsivät jatkamaan matkaansa ajamalla.

Onnettomuus ruuhkautti liikennettä runsaasti ainakin tunnin ajan ja vaikutti liikenteeseen pari tuntia.

–Aika liikennesuma sinne saatiin aikaiseksi, Saarinen sanoi iltakahdeksan aikaan.

Onnettomuudesta aiheutui haittaa Hämeenlinnan suuntaan ajaville, sillä toinen kaista oli suljettu liikenteeltä noin kahden tunnin ajan. Liikenneviraston liikennekeskus tiedotti kello 20.40, että tilanne 3-tiellä oli ohi.

Aamulehti seuraa tilannetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos