Oliko verkon pimeällä puolella toiminut Sipulikanava Suomen suurin huumeiden kauppapaikka? Sivuston perustaja: "Tiesin aina, että siinä on riski" - Uutiset - Aamulehti

Oliko verkon pimeällä puolella toiminut Sipulikanava Suomen suurin huumeiden kauppapaikka? Sivuston perustaja: "Tiesin aina, että siinä on riski"

Sipulikanavan Tor-verkkoon perustanut ja sitä ylläpitänyt Kim Holviala saapui tiistaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen vastaamaan syytteeseen törkeästä huumausainerikoksesta. Syyttäjä vaatii hänelle vähintään seitsemän vuoden vankeusrangaistusta.

8.1.2019 19:01

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus alkoi tiistaina puida sitä, mikä on verkkosivuston ylläpitäjän vastuu, jos sivustolla on huumeiden osto- ja myynti-ilmoituksia.

Syyttäjä Anna-Riikka Ruuth vaatii pimeässä Tor-verkossa toimineen Sipulikanavan perustajalle ja ylläpitäjälle Kim Holvialalle vähintään seitsemän vuoden vankeusrangaistusta törkeästä huumausainerikoksesta. Toissijaisesti hän vaatii rangaistusta avunannosta lukuisiin Sipulikanavan kautta toteutuneisiin huumekauppoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: