Tampereen Hervannassa väkivaltarikos yksityisasunnossa: Kaksi ihmistä viety sairaalahoitoon – Epäilty otettu kiinni julkiselta paikalta - Uutiset - Aamulehti

Tampereen Hervannassa väkivaltarikos yksityisasunnossa: Kaksi ihmistä viety sairaalahoitoon – Epäilty otettiin kiinni julkiselta paikalta

Tampereen Hervannassa tapahtui väkivaltarikos yksityisasunnossa uudenvuodenaattona. Poliisi ei kerro tarkemmin asunnon sijaintia, eikä sitä, mistä päin Hervantaa rikoksesta epäilty saatiin kiinni. Kiinniotto tapahtui julkisella paikalla Hervannassa.

31.12.2018 16:39 | Päivitetty 3.1.2019 15:28

Tampereen Hervannassa tutkitaan yksityisasunnossa uudenvuodenaattona tehtyä väkivaltarikosta. Poliisi sai asiasta hätäkeskuksen kautta tehtävän kello 14.33.

Asunnosta on viety kaksi ihmistä sairaalahoitoon. Heillä on väkivallan aiheuttamia vammoja, mutta kuinka vakavia, siihen poliisi ei tässä vaiheessa ota kantaa. Toinen uhreista on vuonna 1961 syntynyt mies ja toinen vuonna 1980 syntynyt nainen.

Rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista kertoo, että hätäpuhelu tuli kyseisestä asunnosta. Poliisin mennessä paikalle asunnossa ei ollut muita henkilöitä kuin kaksi uhria.

Rikoksesta epäilty oli poistunut tapahtumapaikalta ennen poliisin tuloa, mutta epäilty saatiin kiinni myöhemmin. Kiinniotto tapahtui julkisella paikalla Hervannassa. Epäilty on vuonna 1980 syntynyt mies.

–Epäilty saatiin kohtuullisen pian kiinni julkiselta paikalta Hervannasta. Kiinniottoon ei liity suurempaa dramatiikkaa, Laakso sanoo.

Hän ei tutkinnallisista syistä kommentoi sitä, miten epäillyn jäljille päästiin.

–Meillä on kaikki kuulustelut vielä tekemättä. Haluamme kuulla ihmisiä ennen kuin alamme kertoa asiasta tarkemmin.

Poliisin mukaan asiaa tutkitaan alkutietojen perusteella kahtena törkeänä pahoinpitelynä. Rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä, kun asiasta saadaan lisätietoa.

Poliisi ei kerro asunnon sijaintia tai epäillyn kiinniottopaikkaa muutoin kuin että ne sijaitsevat Hervannassa.

Täydennys 31.12. kello 17.08: Lisätty juttuun rikoskomisario Markku Laakson kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut