Miehen epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi baarin pihalla Mäntässä – Vammat ovat niin vakavia, ettei ole varmaa selviääkö mies hengissä - Uutiset - Aamulehti

Miehen epäillään joutuneen pahoinpitelyn uhriksi baarin pihalla Mäntässä – Vammat ovat niin vakavia, ettei ole varmaa selviääkö mies hengissä

Pub Kolo sijaitsee Mäntän keskustassa.

4.12.2018 12:20 | Päivitetty 4.12.2018 16:45

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää pahoinpitelyä Mäntässä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sulkemisaikaan oli pub Kolon pihalla saanut 53-vuotias mies vakavia vammoja. Rikoskomisario Kari Aaltio sanoo, että vammat ovat erittäin vakavia ja toistaiseksi ei ole varmaa selviääkö uhri hengissä.

Paikalla oli poliisin mukaan runsaasti ihmisiä. Poliisilla on kiinniotettuna kaksi henkilöä epäiltynä teosta. Poliisi ei kerro epäillyistä lisätietoja.

Tapahtumasta saadut tiedot ovat ristiriitaisia. Osa silminnäkijöistä on nimennyt epäillyt tekijät, mutta osa on kertonut, että uhri olisi kaatunut. Vammojen vakavuuden perusteella asiaa tutkitaan nyt törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi kuitenkin kaipaa lisätietoja, jotta selviää onko kyseessä ylipäätään pahoinpitely.

Oikaisu 4.12.2018 klo 16.44: Epäilty rikos tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ei sunnuntain ja maanantain välisenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut