Multi Supportin Suomen maajohtaja Kari Partanen kuoli Zimbabwen lento-onnettomuudessa - Uutiset - Aamulehti

Multi Supportin Suomen maajohtaja Kari Partanen kuoli Zimbabwen lento-onnettomuudessa

26.11.2018 17:25

It-alan yritys Multi Supportin Suomen maajohtaja Kari Partanen on yksi Zimbabwen lentoturmassa kuolleista suomalaisista.

Multi Supportin toimitusjohtaja Kim Hellum kertoo asiasta yrityksen tiedotteessa.

Hänen mukaansa Partanen oli Zimbabwessa yksityisellä matkalla kolmen muun suomalaisen kanssa. Hän sanoo Partasen olleen innokas metsästäjä.

Hänen mukaansa surulliset uutiset tavoittivat Multi Supportin henkilökunnan viikonloppuna.

–Liiketoiminnan näkökulmasta Multi Supportin on jatkettava eteenpäin, mutta inhimillisestä näkökulmasta tämä on meille suuri ja pysyvä menetys.

Hellum kertoo, että Partanen muistetaan yrityksessä innokkaana johtajana, upeana kollegana ja innokkaana kilpaurheilijana.

Onnettomuuteen joutunut kone lähti perjantaiaamuna Kaakkois-Zimbabwesta Buffalo Rangen lentokentältä luoteeseen kohti maailmankuuluja Victorian putouksia, jotka sijaitsevat lähellä Sambian rajaa. Pian lähdön jälkeen kone putosi ja syöksyi Masvingon provinssissa sijaitsevaan Chemanjenjera-vuoreen.

Jo viikonloppuna varmistui, että lentoturmassa kuolivat Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja Pekka Ojanpää, 52, ja metsäyhtiö UMP:n johtaja Heikki Vappula. Maanantaina Asianajotoimisto HPP tiedotti, että yhtiön osakas Harri Hynninen on yksi onnettomuudessa menehtyneistä.

Lue lisää:Zimbabwen lento-onnettomuudessa kuolleen Pekka Ojanpään oli määrä aloittaa toimitusjohtajana Suomisella joulukuun alussa – haku uudesta johtajasta käynnistynyt

Lue lisää:Yksi Zimbabwen lento-onnettomuudessa kuolleista suomalaisista oli asianajotoimisto HPP:n osakas

Lue lisää:Tämä Zimbabwen lentoturmasta tiedetään nyt: Neljä suomalaista kuoli, uhrien joukossa kaksi isoa yritysjohtajaa – omaiset vastaavat ruumiiden kuljetuksesta Suomeen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: