Mies hyökkäili ihmisten kimppuun saksien kanssa Raumalla sunnuntaiaamuna – poliisi käytti sähkölamautinta - Uutiset - Aamulehti

Mies hyökkäili ihmisten kimppuun saksien kanssa Raumalla sunnuntaiaamuna ja tunkeutui lopulta asuntoon – poliisi käytti sähkölamautinta

Mies hyökkäili ihmisten kimppuun Syväraumankadun tuntumassa Raumalla.

4.11.2018 9:56 | Päivitetty 4.11.2018 10:08

Poliisi otti sunnuntaiaamuna kiinni raumalaismiehen, joka hyökkäili ihmisten kimppuun saksien kanssa.

Ensimmäinen ilmoitus annettiin hätäkeskukseen kello 7.22, kun mies oli hyökännyt laiturilla olleen miehen kimppuun ja uhannut tappaa tämän saksilla. Mies pääsi pakoon ja sai torjuttua iskut.

Hyökkääjä oli kulkenut Syväraumankatua keskustaa kohti. Kadulla olevan paritalon ulkopuolella oli ollut kaksi miestä, joiden kimppuun mies hyökkäsi.

Poliisi kertoo, että miehet pääsivät pakoon sisälle asuntoon. Hyökkääjä rikkoi asunnon ikkunan ja pääsi sisälle taloon. Hyökkääjä yritti lyödä kaikkia kolmea asunnossa ollutta saksilla. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Poliisi sai miehen asunnosta kiinni. Mies yritti vastustella kiinniottoa. Poliisi käytti taltuttamiseen sähkölamautinta.

Epäilty on 19-vuotias raumalainen. Kaikki hyökkäyksen kohteeksi joutuneet ovat täysi-ikäisiä.

Poliisi tutkii hyökkäyksiä taponyrityksinä.

Poliisi ei ole vielä kuullut miestä, komisario Marko Luotonen Lounais-Suomen poliisista sanoo Aamulehdelle. Epäilty on sairaalahoidossa. Luotonen sanoo, että poliisi käytti lamautinta, koska mies oli hyökännyt kohti poliisia saksien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut