Tässä ovat vuoden 2018 alihankkija ja päähankkija – jättimessut tuovat Tampereelle 20 000 ihmistä - Uutiset - Aamulehti

Tässä ovat vuoden 2018 alihankkija ja päähankkija – jättimessut tuovat Tampereelle 20 000 ihmistä

Tältä näyttää MSK Cabinsin tehtaalla Kauhavalla. Kuvassa menossa hyttien viimeistelyhitsaus. Arkistokuva.

25.9.2018 10:33

Alihankinta-messuilla Tampereella palkittiin vuoden 2018 päähankkija ja alihankkija. Päähankkijan palkinnon saa Puolustusvoimien Logistiikkalaitos. Vuoden alihankkija on MSK Cabins Oy.

Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksessa on panostettu toiminnan kehittämiseen sekä toteutettu onnistuneesti mittava organisaatiouudistus, perustelee palkintovaliokunta valintaansa.

–Puolustusvoimien Logistiikkalaitos on erittäin merkittävä työllistäjä Suomessa. Organisaatio on toteuttanut menestyksekkäästi pitkäjänteistä kehitystyötä toimittajakuntansa kanssa, sanoo LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

MSK Cabins on vuonna 1950 perustettu ohjaamoja ja turvaohjaamoja valmistava, Ylihärmässä sijaitseva perheyhtiö. Yhtiö työllistää 220 ammattilaista ja se valmistaa päivittäin yli 50 ohjaamoa. Ohjaamoja se toimittaa yli 75 maahan.

Palkintovaliokunta perustelee valintaansa sillä, että MSK Cabins kehittää toimintaansa jatkuvasti, hakee kasvua ja panostaa kestävään kehitykseen.

Vuoden alihankkija ja Vuoden päähankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekevät LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista

Alihankinta-messuja vietetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin.

Noin 20 000 ihmistä Tampereelle tuova tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut