Näin saat Aamulehden uutiset olympialaisista puhelimeesi - Uutiset - Aamulehti

Näin lataat Aamulehden sovelluksen puhelimeesi ja pääset lukemaan tilaajan sisällöt

Tilaajana sinulle kuuluu automaattisesti Aamulehden sovellus. Lataamalla sovelluksen löydät kaiken kätevästi yhdestä paikasta.

Jos olet Aamulehden tilaaja, saat Aamulehden sovelluksen käyttöön näin: Lataa sovellus ja luo itsellesi käyttäjätunnukset. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran. Sovellukseen kirjauduttuasi pysyt siellä kirjautuneena aina.

22.2.2018 13:00

Aamulehti

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Aamulehden digitaaliset palvelut, eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto aamulehti.fi sekä Aamulehden sovellus.

Aamulehden kaikki digisisältö löytyy verkkosivuilta. Sovellus tarjoaa sinulle oleellisimman verkkosisällön helposti käytettävässä muodossa sekä lisäpalveluja. Jos et ole sitä vielä kokeillut, niin viimeistään nyt kannattaa uhrata sen käyttöönottoon muutama minuutti.

Lataa sovellus

Pääset lataamaan Aamulehden sovelluksen älykännykkääsi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteilla (kuten Samsung, Huawei) löydät sovelluksen Play-kaupasta. Iphonelle ja Ipadille sovellus löytyy AppStoresta. Hakusana on ”Aamulehti”.

Lataus on maksuton. Sisällöstä nautiskelu vaatii tilauksen.

Jos olet tilaaja, mutta sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 010 665 8102, arkisin 8–17 (puhelun hinta 0,084 €/min).

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellukseen ei enää tarvitse kirjautua uudelleen. Prosessi on selitetty alla olevassa kuvasarjassa.

Sovelluksen vasemmasta yläkulmasta löytyy pieni ”hampurilainen”, eli symboli, jonka takaa paljastuu sovelluksen sisältö ja asetukset. Asetuksista voit säätää näköislehden latautumaan automaattisesti ja voit tilata muistutukset tärkeimmistä uutisista.

Pyyhkäise ja lue! Sovelluksessa voit liikkua välilehdeltä toiselle pyyhkäisemällä näyttöä sormella oikealta vasemmalle.

Pyyhkäise ja lue!

Sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset maailmalta ja Pirkanmaalta.

Sieltä löytyvät omina välilehtinään valikoidut pääuutiset, Pirkanmaan uutiset, tuoreimmat uutiset, urheilu-uutiset, videot, näköislehti sekä vielä kattaus Iltalehden uutisista ja kaupallisen yhteistyön sisältöä.

Aamulehden sovelluksessa on oma välilehti myös kanta-asiakkaan eduille. Näet parhaat edut suoraan kännykästäsi ja saat kanta-asiakaskortin näkyviin suoraan sovelluksesta. Välilehdeltä toiselle pääsee pyyhkäisemällä sormella seuraavan sivun esille.

Voit myös asettaa sovelluksen lähettämään sinulle viestin, kun jotain tärkeää tapahtuu Pirkanmaalla tai maailmalla. Saat isoista uutisista ensitiedot heti, kun säädät asetuksista ”uutisilmoitusten näyttäminen” -kohdan päälle.

Näköislehti jo yöllä

Aamulehden näköislehti ilmestyy verkkoon jo yöllä. Sitä pääsee siis lukemaan ennen kuin päivän paperinen Aamulehti kolahtaa postiluukustasi kotiin.

Näköislehden saa esille mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti, kun säätää puhelimen tai tabletin asetuksista päälle näköislehden automaattisen latauksen. Näin näköislehti latautuu puhelimeesi odottamaan sinua.

Voit lukea näköislehteä myös ilman nettiyhteyttä vaikka lentokoneessa, kun lataat lehden puhelimeen valmiiksi kotonasi. Silloin sivuja voi selata missä vaan.

Moni heikkonäköinen lukee näköislehteä jopa mieluummin kuin paperilehteä, sillä näköislehden tekstin kokoa pystyy suurentamaan näytöllä. Sovelluksen asetuksissa pystyy säätämään, kuinka paljon tekstiä saa suurennettua.

Aamulehden uutisia pääsee siis lukemaan missä päin maailmaa tahansa heti, kun uusi numero on ilmestynyt.

Kaukomatkoilla tosin tuo automaattilataus kannattaa toki säätää toimimaan vain WiFi-verkoissa, etteivät datasiirron kustannukset yllätä.

Sovelluksesta löydät näköislehdet vajaan viikon ajalta.

Aamulehti verkossa

Sovellus sisältää keskeiset verkkosisällöt. Aamulehden koko verkkosisältö on osoitteessa aamulehti.fi

Verkkopalveluun pääset samoilla tunnuksilla kuin sovellukseen. On joitakin asioita, joita voit tehdä vain verkkosivuilla. Verkossa voit luoda omalle tilauksellesi rinnakkaiset käyttäjätunnukset vaikka puolison käyttöön.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden osoitteessa aamulehti.fi/kirjaudu.

Verkkopalvelussa voit tehdä myös tilauksen.

Verkossa voit selata näköislehtiä yli kaksi vuotta taaksepäin. Voit tulostaa helposti minkä tahansa sivun verkon näköislehdestä.

Juttuja voi kommentoida verkkopalvelussa.

Verkosta löytyy Aamulehden menoinfo.

Lähetä kuva tai vinkki

Voit lähettää meille uutis- vinkin, kuvia tai videoita yläkulman symbolin kautta.

Paina ”lisää kuva/video” ja valitse oikea kuva puhelimesi kansiosta. Liitä uutisvinkin mukaan yhteystietosi, jotta toimituksesta voidaan olla yhteydessä sinuun.

Julkaistuista lukijan kuvista ja videoista maksetaan lähettäjälle palkkio.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut