Naamioitunut ja uhkaava joukko piiritti Jussi Halla-ahon yöllä: "Turussa tapahtuu aina jotakin" - Uutiset - Aamulehti

Naamioitunut ja uhkaava joukko piiritti Jussi Halla-ahon yöllä: "Turussa tapahtuu aina jotakin"

Jussi Halla-aho oli viikonloppuna kävelemässä kaverinsa kanssa ravintolasta hotellille Turussa, kun paikalle tuli kutsumaton vieras. Tämä hälytti puheenjohtajan mukaan lisää porukkaa paikalle.

5.11.2017 18:10

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoo joutuneensa uhkaavan joukon piirittämäksi Turussa myöhään lauantaina illalla.

Hän oli kävelemässä kaverinsa kanssa ravintolasta hotellille, kun mukaan liimautui kutsumaton vieras. Tämä hälytti puheenjohtajan mukaan lisää porukkaa paikalle.

Halla-ahon mukaan uhkailijat olivat "väkivaltaisen äärivasemmiston edustajia".

Halla-aho kertoi välikohtauksesta Facebook-sivullaan.

–Ilta meni Turussa. Turku on muuten kiva paikka, mutta väkivaltainen äärivasemmisto (=Antifa) on valitettavan hyvin edustettuna. Muualla Suomessa voi kulkea rauhassa kadulla, mutta Turussa tapahtuu aina jotakin, hän aloittaa.

Halla-aho kertoo, että kun hän jäi yksin hotellin edustajalle, viisi tyyppiä, osa naamioituneita, piiritti ja ryhtyi rähjäämään.

–Pääsin livahtamaan ovesta sisään. Yksi antifantti sai naamaansa avautuvasta automaattiovesta ja kiljui: Vittu, fasisti, paiskaaks sä oven mun naamaan?!

Halla-ahon mukaan yksi porukasta tuli vielä hotellin aulaan jatkamaan uhoamista ja kiljumista, kunnes hotelli soitti poliisit paikalle. Turun poliisi vahvisti Iltalehdelle saaneensa ilmoituksen tapahtuneesta.

Halla-aho kertoo Iltalehdelle, että porukassa oli ainakin 3–4 miestä ja yksi nainen. Äänen- ja sanankäyttö oli Halla-ahon mukaan uhkaavaa, mutta hänen kimppuunsa ei käyty.

–Totta kai tilanne on uhkaava, jos ympärillä on aggressiivisesti käyttäytyviä naamioituneita henkilöitä, Halla-aho kertoo Iltalehdelle.

Halla-ahoa on häiriköity myös aiemmin Turussa. Halla-ahon mukaan häntä häiriköitiin edellisen kerran perussuomalaisten eduskuntavaalitilaisuussa, jossa hän oli puhujana.

Sitä ennen häntä yritettiin sylkäistä Turussa kasvoihin kadulla.

–Kansalaisaktivismi jäi yritykseksi, koska ammus lähti huonosti huulilta, jäi roikkumaan leukaan ja putosi siitä rinnuksille, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut