Saku Oikarisen perhe käy ruokakaupassa keskiyöllä ja sisustaa uuden kotinsa kotimaisilla huonekaluilla – "Koemme kiitollisuutta siitä, että voimme pitää suunnitelmistamme kiinni - Uutiset - Aamulehti

Saku Oikarisen perhe käy ruokakaupassa keskiyöllä ja sisustaa uuden kotinsa kotimaisilla huonekaluilla – "Koemme kiitollisuutta siitä, että voimme pitää suunnitelmistamme kiinni

Lännen Media kysyi, millä tavalla korona-arki on muuttanut kulutustottumuksia. Lukijat kertoivat käyvänsä ruokakaupassa harvemmin, mutta ostavansa kerralla enemmän. Lisäksi moni haluaa tukea niitä liikkeitä ja palveluita, joiden toivotaan selviävän kriisin ylitse. Tutkijan mukaan koronakriisi voi sysätä liikkeelle uudenlaisen kulutuskulttuurin, jossa tavaroiden sijasta suositaan palveluita ja eettisyyttä.

Saku Oikarinen, Heini Ynnilä sekä lapset Eliel ja Linnea Ynnilä hakivat lähiravintolasta valmiit ruuat vapuksi. Muuton keskellä on aikaa myös leikkiä ilmapalloilla.

3.5.2020 7:00

Saku Oikarisen perheen muutto osui keskelle poikkeusoloja. Muuttoa ja uuden kodin sisustamista oli suunniteltu pitkään. Uusien huonekalujen hankinnasta pidettiin kiinni, koska akuuttia vaaraa työpaikan menettämisestä ei perheen aikuisilla ole.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos