Poliisi jäi auton alle virkatehtävässä Porvoossa – tekijä on otettu kiinni - Uutiset - Aamulehti

Liikennettä valvonut poliisi jäi huomattavaa ylinopeutta ajaneen auton alle ja loukkaantui vakavasti Porvoossa – tekijä on otettu kiinni

Loukkaantunut poliisi toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan.

14.9.2019 0:12

Aamulehti

Poliisi jäi auton alle Porvoossa suorittaessaan liikennevalvontatehtävää perjantai-iltana ennen kello 23, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Poliisipartio valvoi liikennettä Mäntsäläntiellä, kun auto törmäsi poliisiin. Auton alle jäänyt poliisi loukkaantui tilanteessa vakavasti. Hänet kuljetettiin paikalta sairaalahoitoon.

Poliisi otti auton kuljettajan kiinni jo tapahtumapaikalla.

Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla tutkintaa. Tapahtunutta tutkii Helsingin poliisilaitos.

– Tutkinta on hyvin alkuvaiheessa. Tutkimme muun muassa tapahtumien tarkkaa kulkua. Tällä hetkellä nimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vamman tuottamus, mutta ne voivat vielä muuttua. Kuljettajan ei epäillä olleen päihteiden vaikutuksen alaisena, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta kommentoi tiedotteessa.

– Ilmoitustietojen perusteella auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta ja ehtinyt jarruttaa vähän ennen törmäystä. Tässä vaiheessa ei vaikuta siltä, että poliisia olisi haluttu vahingoittaa tahallisesti.

Juttua päivitetty 14.9.2019 kello 10.33: Täydennetty juttua uusilla tiedoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos