Risto ja Nora Käkelä ostivat 380-vuotiaan ylöjärveläiskartanon ja kunnostivat sen perin pohjin miljoonilla euroilla – Yrittäjällä on nyt tilaa erikoiselle harrastukselleen: ”Täällä voi kaivaa kaikkialla”

Teollisuusneuvos Risto Käkelä haaveili pitkään maatalon ostamisesta. Ylöjärvellä sijaitsevan Runsaan kartanon hankinta ei ollut helppoa –  eikä uuden päärakennuksen tyylistä päättäminen. Nyt Käkelät asuvat 600 neliön talossa, jossa on koti ja edustustila samojen seinien sisällä. Ympärillä on lisää edustustiloja ja valtavasti maata. Pääsimme vierailemaan hulppeassa edustuskodissa.

Nora ja Risto Käkelä purkivat Runsaan kartanon vanhan päärakennuksen pois, koska siinä oli homevaurioita, ja rakensivat tilalle uuden päärakennuksen. Risto Käkelä muistelee huvittuneena keskustelua, jonka kävi arkkitehdin kanssa uuden päärakennuksen tyylistä.

20.11.2019 13:55 | Päivitetty 4.12.2019 21:56

Aamulehti

Nora Käkelä on tunti sitten saanut mieheltään Risto Käkelältä tehtaalta puhelimella tiedon, että Aamulehden kuvaaja ja toimittaja ovat näillä hetkillä pihassa ja tulevat katsomaan, miltä Käkelöiden kodissa näyttää.

Moni vaimo voisi hermostua moisesta varoittamatta tapahtuvasta vierailusta, mutta Nora Käkelä avaa oven ja ottaa vieraat muitta mutkitta ja lämpimästi vastaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut