Linnan juhlat

Alma saapui linnaan huomiota herättävässä takissa – sama tyyli siskon kanssa

Alman asuvalinta toi mieleen huomioliivin.

Silja Viitala
Alma saapui linnaan huomiota herättävässä takissa – sama tyyli siskon kanssa

Alma ja hänen kaksoissiskonsa Anna herättivät huomiota asuvalinnallaan.

Enni MansikkamäkiAamulehti

Kansainvälisestikin menestynyt artisti Alma saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle kirkkaankeltaisessa takissa, jonka väritys ja heijastimet toivat mieleen huomioliivin.

Takki sointui yhteen Alman hiusten kanssa, jotka ovat samaa kirkasta keltaisen sävyä.

Takin alla Almalla oli tumma vaatetus ja kaulassa Leijona-riipus, jolla laulaja halusi osoittaa ylpeyttään Suomesta.

Alma saapui linnaan kaksoissiskonsa Anna Miettisen kanssa. Siskokset olivat valinneet yhtenäisen juhlatyylin.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    ”Kaikenmaailman helppoheikit kutsutaan linnaan mutta vois sinne joskus kutsua esimerkiksi sotaveteraanin lapsenkin varmaan sekin olisi isänmaallista, etenkin jos vaikka isä olisi ollut rintamala vaikkapa viisivuotta. En tiedä nyt tuon Alman sotataustaa mutta tuskin hän on kokenut sitä henkilö-
    kohtaisesti”

    Olen itse sotaveteraanin lapsi ja isäni oli rintamalla viitisen vuotta. Enkä minä edes halua kutsua linnaan sotaveteraanin lapsena, enhän minä rintamalla ollut.

  • -A-

    Oi aikoja, oi tapoja! On itsenäisen Suomen 100-vuotispäivä ja jotkut eivät edes sellaista tilaisuutta osaa kunnioittaa pukeutumisellaan. Sirkustyyli kuuluu ehkä keikkalavoille, mutta ei linnan juhliin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio