Mikä on Alkon huippumyymälä? Sellainen aukeaa Tampereella 19. maaliskuuta

Remontti sulkee Stockmannin Alkon yhdeksäksi viikoksi.

Eriika Ahopelto
Mikä on Alkon huippumyymälä? Sellainen aukeaa Tampereella 19. maaliskuuta

Alko avaa huippumyymälän Tampereelle ensi maaliskuussa. Tuotenimikkeitä tulee noin 2200.

Sari RautanenAamulehti

Tampereella avataan kevättalvella Alkon huippumyymälä. Stockmannin Alkon tiloihin remontoitava myymälä avaa ennakkotietojen mukaan ovensa maanantaina 19. maaliskuuta kello 9.

–Huippumyymälät ovat isoja myymälöitä kaupunkien keskustoissa, ja niiden valikoima on laaja, kertoo aluepäällikkö Kimmo Mäkelä Alkosta.

Huippumyymälät ovat osa Alkon uuttaa konseptia, jossa myymälät jaetaan huippu-, lähi-, ja erikoismyymälöihin.

Huippumyymälöitä tulee Suomeen kaikkiaan 15. Tampereen huippumyymälä on maakunnissa neljäs Lahden, Jyväskylän ja Oulun jälkeen.

Lisää samppanjaa ja viskiä

Tampereen-myymälään tulee juomanimikkeitä noin 2200. Erityisen painoarvon saavat erikoisoluet, kuohuviinit ja sampanja, viskit sekä alkoholittomat juomat.

–Nämä ovat kiinnostaneet ihmisiä jo jonkin aikaa. Viski- ja olutharrastajia on paljon, ja haluamme palvella heitä paremmin kuin tähän asti, Mäkelä sanoo.

Valikoima elää kausien mukaan.

–Nykypäivänä pyrimme siihen, että kiinteän perusvalikoiman lisäksi on monta sataa tuotetta, jotka tulevat ja menevät.

Mäkelän mukaan myymälään rakennetaan remontin yhteydessä 150 neliömetriä lisää tilaa.

–Tulemme rakentamaan elämystoreja, joilla järjestämme asiakkaille erilaisia infotilaisuuksia. Myös alkoholittomia maistatuksia voidaan järjestään.

Stockmannin Alko on remontin vuoksi suljettu yhdeksän viikkoa eli 8. tammikuuta alkaen. Lähimmät palvelevat Alkot löytyvät Tammelasta osoitteesta Kullervonkatu 9 ja Sokokselta.


Lue myös nämä


Kommentit (11)

  • Nimetön

    Jos saadaan huippumyymälä ja enemmän valikoimaa,niin miksi kannattaa urputtaa???

  • Nimi

    ”Huippumyymälöitä tulee Suomeen kaikkiaan 15. Tampereen huippumyymälä on maakunnissa neljäs Lahden, Jyväskylän ja Oulun jälkeen.” Missä loput 11 ovat? Eivätkö nekin sijaitse jossakin maakunnassa, esim. Uudellamaalla?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio