Akaan kaupunginjohtajaksi yhdeksän hakijaa – Nämä henkilöt haluavat irtisanotun Aki Viitasaaren paikalle

Arkisto / Juhani Valli
Akaan kaupunginjohtajaksi yhdeksän hakijaa – Nämä henkilöt haluavat irtisanotun Aki Viitasaaren paikalle

Akaan kaupunginjohtajan virkaan haki määräaikaan mennessä kahdeksan hakijaa.

Sirpa RauhaniemiAlma Media

Akaan kaupunginjohtajan avoinna olevaan virkaan tuli yhdeksän hakemusta, joista tosin yksi saapui myöhässä. Hakuaika päättyi tiistaina 2.1.2018.

Kaupunginjohtajan virkaa tavoittelevat DI Ari Heinilä Helsingistä, merikapteeni YAMK Tero Jokilehto Tampereelta, insinööri YAMK Ilkka Jokinen Järvenpäästä, ohjelmistosuunnittelija Niki Lehtonen Lahdesta, kauppatieteiden maisteri Leena Kaunisto Lempäälästä, filosofian tohtori Jouni Koski Akaasta, hallintotieteiden maisteri Riku Siren Tampereelta, kasvatustieteen maisteri Juha Valta Muoniosta.

Ari Heinilä (s.1960) on toiminut Suomen Autokoululiiton ja Opetustarvike Oy:n toimitusjohtajana sekä Liikenneturvallisuuden edistämissäätiön asiamiehenä (2003–2017). Tero Jokilehto (s.1966) toimii Liikenne- ja viestintäministeriön erityisasiantuntijana. Ilkka Jokinen (s. 1962) työskentelee opettajana ja tiimivastaavana Keuda Järvenpäässä.

Niki Lehtonen (s.1968) on toiminut huoltoteknikkona ja logistiikkatyöntekijänä Infocare Oy:ssä (2003–2014). Leena Kaunisto (s. 1961) on työskennellyt vuodesta 2009 Vaasan kaupungin henkilöstöjohtajana. Jouni Koski (s. 1966) on Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n rehtori ja toimitusjohtaja.

Riku Siren (s. 1974) toimii projektipäällikkönä Pirkanmaan liitossa. Juha Valta työskentelee rehtorina ja vt. sivistystoimenjohtaja Muonion yhtenäiskoulussa.

Akaan kaupunginjohtajan virka tuli avoimeksi, kun Aki Viitasaari irtisanottiin tehtävästä.


Lue myös nämä


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Mitä järkeä on hakuprosessissa, kun valitusprosessi on kesken. Valinnassa on käytetty suorahakukonsulttia. Tulokset ovat jäätävät.

    Veikkaus: uusi haku edessä tai musta heippa astuu kehiin.

  • Uhri Urjalasta

    Akaa ja Urjala on täydellisiä esimerkkejä siitä miten asioita ei pidä hoitaa , tukien ja suojellen toistensa vuosia jatkuneita virkarikoksia .

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio