Afganistanissa siepattu suomalaisnainen vapautettiin

JAWAD JALALI
Afganistanissa siepattu suomalaisnainen vapautettiin

Suomalaisnainen siepattiin tästä talosta 20. toukokuuta.

Aamulehti, STTHelsinki

Afganistanissa siepattuna ollut suomalaisnainen on vapautunut. Hän on turvassa. Läheiset toivovat yksityisyyttä, kertoo ulkoministeriö Twitterissä.

Ulkoministeriö tiedottaa asiasta lisää puoliltapäivin.

Ruotsalaisessa Operation Mercy -hyväntekeväisyysjärjestössä työskennellyt 37-vuotias suomalaisnainen siepattiin Kabulissa toukokuun lopulla. Iskussa järjestön majapaikkaan kuoli saksalaisnainen ja naisten afganistanilainen vartija.

Kaapatusta naisesta julkaistiin viimeksi elokuun puolivälissä video, josssa hän vetoaa eri tahoihin päästäkseen vapaaksi. Viranomaiset pyysivät, että mitään sieppaukseen liittyvää materiaalia ei levitetä julkisuudessa.

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) pitää kello 16 Washingtonissa tiedotustilaisuuden, joka liittyy vapautettuun naiseen.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio