Aamulehden journalismi

Tilaa nyt! Aamulehden maksuton uutiskirje kertoo, mitä Pirkanmaalla tapahtuu juuri nyt

Aamulehti
Tilaa nyt! Aamulehden maksuton uutiskirje kertoo, mitä Pirkanmaalla tapahtuu juuri nyt

Uutiskirje on maksuton eikä edellytä Aamulehden tilausta.

Kaisa UusitaloAamulehti

Mitä tärkeää ja tietämisen arvoista Pirkanmaalla tapahtuu juuri nyt? Tähän kysymykseen vastaa Aamulehden uutiskirje.

Aamulehden uutiskirje uudistui kesän alkupuolella, ja sitä tilaavien lukijoiden määrä on kasvanut jatkuvasti.

Aamulehden päivystävä uutispäällikkö kokoaa uutiskirjeen joka arkiaamupäivä tärkeimmistä ja kiinnostavimmista jutuistamme. Aihevalinnoissa haluamme huomioida erityisesti Tampereen ja Pirkanmaan, kertoo Aamulehden uutispäällikkö Riina Nevalainen.

Uutiskirje lähetetään maanantaista perjantaihin aina aamupäivisin. Vuorossa oleva uutispäällikkö valitsee jutut ja lähettää ne sähköpostitse uutiskirjeen tilaajille.

–Moni lukijamme käyttää sähköpostia muutenkin, joten se on luonteva väylä myös uutisten jakamiseen. Uutiskirje näyttää nopeasti silmäiltävänä listana, mitä Pirkanmaalla juuri tänään täytyy tietää, Nevalainen sanoo.

Otsikoista on suorat linkit Aamulehden verkkosivujen uutisiin, joista lukija pääsee helposti lukemaan jutut.

Uutiskirje on maksuton eikä edellytä Aamulehden tilausta. Osa jaettavista jutuista saattaa kuitenkin olla vain tilaajien luettavissa.

Kuka tahansa voi tilata uutiskirjeen sähköpostiinsa Aamulehden verkkosivuilta antamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Uutiskirjeen voi myös perua koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje täältä.


Kommentit (1)

  • Tsyhä

    Tämähän on loistava juttu. Asun pääkaupunkiseudulla ja mökkeilen Pirkanmaalla. Uutiskirjeestä toivottavasti näkee myös Pirkanmaan tapahtumat yhdellä silmäyksellä? Tämä palvelisi ainakin kesäasukkaita. Voisi laittaa vaikka lehden tilauksen tulille näin kesän ajaksi, jotta pääsee juttuihin kiinni.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio