83-vuotias mies kuoli kolarissa Hämeenkyrössä – vaaran ainekset näkee heti turmaristeyksessä

Valtatie 3:n ja Valtakadun risteys Kyröskoskella vaikuttaa vaaralliselta.

Tuukka Välimäki
83-vuotias mies kuoli kolarissa Hämeenkyrössä – vaaran ainekset näkee heti turmaristeyksessä

Uhri pyrki vilkkaan Vaasantien yli Valtakadulta, joka näkyy kopterikuvassa vasemmalla.

Tuukka Välimäki, Minna Ala-HeikkiläAamulehti

83-vuotias mies kuoli liikenneonnettomuudessa Hämeenkyrössä viime lauantaina. Aamulehti kävi turmapaikalla maanantaina. Ajoimme myös risteyksen yli samaa reittiä kuin uhri.

Risteys vaikuttaa vaaralliselta, sillä näkyvyys ei ole paras mahdollinen ja autot ajavat kovaa vauhtia 3-tiellä.

Katso video risteyksestä:

 

Mies oli ajanut Valtakatua Kyröskosken suunnasta kohti 3-tietä eli Vaasantietä. Silminnäkijöiden mukaan mies oli pysähtynyt stop-merkille, mutta oli lähtenyt ylittämään 3-tietä vastakkaiselle puolelle Järvenkylän suuntaan.

Mies oli ehtinyt liikkua muutamaan metrin, kun vasemmalta Tampereen suunnasta oli tullut henkilöauto, joka törmäsi miehen ajoneuvon vasempaan kylkeen. Valtakadulta 3-tielle ajanut mies menehtyi tapahtumapaikalle.

Leo Grönlund
Lukijan kuvassa näkyy onnettomuuspaikka.

Lukijan kuvassa näkyy onnettomuuspaikka.

Onnettomuus tapahtui Valtakadun ja 3-tien risteyksessä.

Onnettomuus tapahtui Valtakadun ja 3-tien risteyksessä.

Toisessa ajoneuvossa olleet kolme henkilöä kuljetettiin tarkistukseen Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Heidän vammansa eivät viimeisimpien tietojen mukaan ole vakavia.

Tampereen suunnasta tulleen auton kuljettaja on kertonut, että ei ehtinyt tehdä mitään estääkseen törmäyksen. Toinen auto oli lähtenyt risteyksestä liikkeelle yllättäen ja tullut hänen autonsa eteen.

Poliisi jatkaa yhä tapauksen tutkintaa.

Tuukka Välimäki
Paikalla oli maanantaina yksi kynttilä.

Paikalla oli maanantaina yksi kynttilä.


Lue myös nämä


Kommentit (14)

  • VV

    Kyllä hämeenkyrön kohdalla 3-tien kaikissa risteyksissä on hyvä näkyvyys ja koskaan ei ole ollut lähellä piti tilannetta vaikka olisi myös ruuhka aika. 25 vuotta ajanut kaikkiin suuntiin.

  • huolestunut

    Kolmosella on monta vaarallista risteystä. Risteyksiä, joissa ei ole ohjattuja, valkoisilla viivoilla merkittyjä kaistoja. Isot risteykset ja eritoten VASEMMALLE kääntymisen aiheuttavat joka päivä läheltä piti tilanteita. Nopeudet on liian suuria, harva noudattaa niitä. Perjantaina sattui kuolonkolari Mansoniemessä väliä näillä tapahtumilla ei ollut edes 24 tuntiakaan. Suurin syy onnettomuuksiin on meissä kuskeissa!! Katsokaa itseänne peiliin ja miettimään sitä kuinka hyvin ”noudatan” liikennemerkkejä, nopeusrajoituksia ym!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio