3-vuotias harhaili yksin hiihtokeskuksessa taskulampun kanssa – keskellä yötä paikalle osunut nuorisojoukko pelasti pakkasesta

Lapsi harhaili yksin taskulampun kanssa, kun paikalle ajanut nuorisojoukko otti hänet kyytiin ja teki ilmoituksen hätäkeskukseen.

maps4news
3-vuotias harhaili yksin hiihtokeskuksessa taskulampun kanssa – keskellä yötä paikalle osunut nuorisojoukko pelasti pakkasesta

Huhmarin hiihtokeskus sijaitsee Ylivieskan kaakkoispuolella.

Emilia TykkiAamulehti

Pohjois-Pohjanmaalla Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta taskulamppu kädessään, kertoo poliisi.

Pakkasta oli kahdeksan astetta, ja lapsi oli ulkovaatteissa ilman hansikkaita. Lapsen löysi paikalle ajanut nuorisojoukko, joka otti hänet kyytiin ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Isä oli ampumassa

Poliisi ryhtyi etsimään lapsen vanhempia herätellen asukkaita neljästä talosta, mutta oikeaa kotia ei löytynyt. Lopulta noin 1,5 tuntia lapsen löytymisestä löydettiin Huhmarin takaa ampumaradan vierestä auto lumeen juuttuneena. Auton luona oli mies toisen pienen lapsen kanssa.

Tämä kertoi olleensa radalla ampumassa ja jättäneensä lapset autoon nukkumaan. Kun mies oli palannut ampumasta autolle, hän oli huomannut, että 3-vuotias oli kadonnut autosta. Auto oli jumittunut hankeen.

Lapsi oli ehtinyt kävellä pimeässä taskulampun kanssa vajaat kaksi kilometriä ennen kuin paikalle sattumalta ajanut nuorisojoukko oli löytänyt hänet.

Paikalle tilattu sairaankuljetus totesi lapsen voinnin olosuhteisiin nähden hyväksi ja hänet palautettiin isälleen Ylivieskan poliisiasemalta. Sosiaaliviranomaiset jatkavat asian selvittämistä.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Nimetön

    Ensinnäkin, mitä tekee pienten lasten isä keskellä yötä jossain ampumaradalla? Toiseksi, miksi hänellä oli lapset mukana autossa siihen aikaan? Kolmanneksi ja tärkeimpänä, missä oli näiden lasten äiti?? Aika monta outoa yksityiskohtaa tässä nyt.

  • Nimetön

    Missä lasten äiti mahtoi olla? Toivottavasti tässä nyt lastensuojelu on hereillä. Ei ihan normaalia toimintaa jättää pienet lapset autoon keskelle metsää yöllä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio