Pirkanmaa

Kuukausia kateissa ollut Kalle Horsmalahti on löytynyt

Huhtikuusta saakka kateissa ollut Kalle Horsmalahti löytyi torstaina iltapäivällä yksityisasunnosta.

Henna KorkalaAamulehti

Kuukausia kateissa ollut Kalle Horsmalahti löytyi torstaina yleisövihjeiden avulla. Horsmalahti oli kadonnut kotoaan Valkeakoskelta 25. huhtikuuta. Torstaina kello 13.30 nuori löytyi Kangasalan Sahalahdelta yksityisasunnosta.

16-vuotiaan Horsmalahden olinpaikka selvisi ulkopuolisten antamien tietojen perusteella. Poliisipartio tarkisti asunnon ja tavoitti Horsmalahden. Poliisi kiittää pojan tavoittamiseen ratkaisevasti vaikuttaneista havainnoista.

Poliisilla ei ollut tietoa Horsmalahden olinpaikasta, mutta häneen oli saatu toistuvasti puhelinyhteys, eikä hänellä ole saatujen tietojen mukaan hengen- tai terveydenvaaraa.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Katoamisilmoituksessahan ei puhuttu vanhemmista mitään vaan huoltajasta. Ei syyllistetä ketään kun emme tiedä koko totuutta ja taustoja.

  • HUOLEKAS

    Samaa mekin täällä Koskissa pähkäilemme… Kyllähän nuoret kokeilevat rajojaan ja keksivät kaikenlaisia juttuja, mutta millä ihmeellä tämä nuorimies oikein elelee?? Eihän tässä maailmassa pärjää ilman rahaa, kattoa pään päällä ja muutakin tarpeellista. Siis elättääkö häntä joku täyskasvuinen, saako hän rahaa vanhemmiltaan esim.pankkitilille, onko omia säästöjä vai rikollisin keinoinko rahoittaa karkumatkansa?
    Kyllä Kalle nyt kannattais tulla kiltisti kotiin, kun olet vielä oppivelvollisuusiässäkin. Se, mikä nyt tuntuu ”siistiltä”, saattaa kaduttaa ja aiheuttaa paljonkin harmia myöhemmin elämässä.
    Vanhemmille paljon lämpimiä ajatuksia. Uskon, että kaikki päättyy vielä hyvin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio