Purppurapaidat taipuivat viidennessä välierässä, liigan pronssijahti edessä vappuaattona Ylöjärven parketilla

Rosa Sirénin (7) purppurapaitojen sekä Hanna Halosen (oik.) HIFK:n välieräsarja ratkesi keskiviikkona Ylöjärvellä helsinkiläisten eduksi otteluvoitoin 3–2.

Futsal

Ylöjärven Ilves joutui taipumaan kotonaan naisten liigan viidennessä ja ratkaisevassa välierässä HIFK:lle viime keskiviikkona lukemin 2–4 (1–1). Helsinkiläiset etenivät siis finaaleihin Musan Salamaa vastaan ja tulevat haastamaan porilaiset todella kovaa. Ottelusarjasta on luvassa melkoinen näytelmä ennen kuin mestaruuspokaalin uusi omistaja saadaan ratkaistua.

”Realiteetit tulevat jossain vaiheessa aina vastaan. Tämä joukkue on aivan huikea löytämään jostain uusia voimavaroja kerta toisensa jälkeen. Kaksi kertaa noustiin keskiviikkonakin tappioasemasta tasoihin”, kommentoi Ylöjärven Ilveksen päävalmentaja Vesa Parviainen.

”Ei voi mitään, enempää ei irronnut tällä kertaa, vastustaja oli juuri tuon verran parempi. Kilpaurheilussa tappiot ovat karuja ja niin nytkin, mutta omasta joukkueesta olen enemmän kuin äärimmäisen ylpeä.”

Tänä vuonna Ylöjärvellä ei pelata futsalin Suomen mestaruudesta, tosin pronssimitaleista väännetään urheilutalon parketilla purppurapaitojen ja GFT:n välillä vappuaattona kello 15 alkaen.

GFT haastoi välierissä MuSan todella hienosti osoittaen ykkösnyrkkinsä (Emilia Jokisalo, Heta Huhtaniska, Sandra Lind sekä Maria Mäntylä) johdolla olevansa vahvassa iskussa. Espoon porukka lähtee pronssijahtiin ennakkosuosikkina, mutta ylöjärveläisten ryhmä on osoittanut valtaisan venymiskykynsä, joten himmeämpien mitalien jääminen Pirkanmaalle ei yllättäisi suuresti.

”Välierä on murehdittu ja unohdettu. Palautellaan huolella sekä siirretään katseet kohti sunnuntaita. Laitellaan hieman laastareita ja syödään oikein tukevasti sekä lepäillään, mennään kauden huipentavaan otteluun viime aikojen tapaan normikaavalla. Torvet ja rummut soimaan urheilutalolla, pronssista mitalia lähdemme hakemaan", vakuutti Parviainen.

Katso Ylöjärven Ilveksen ja HIFK:n viidennen välierän maalikooste täältä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut