Sisun Anni Pulkki tiukasti kiinni EM-kisalipussa, ratkaiseva karsinta SM-tapahtumassa toukokuun alussa

Vahvaa nousua kilpa-aerobicin naisten sarjassa tekevä Tampereen Sisun Anni Pulkki osallistuu ensi viikonloppuna SM-kisoihin, missä on tarkoitus sinetöidä paikka EM-areenalle Turkkiin.

Kilpa-aerobic

Naisten sarjassa ensimmäistä kauttaan taituroiva Tampereen Sisun Anni Pulkki on nyt vahvasti ehdolla Suomen väreissä EM-kisakoneeseen. Viime viikonloppuna Turku-cupissa voimistellut Pulkki paransi taas suoritustaan rikkoen EM-karsinnan pisterajan jo toistamiseen.

Edellisenä viikonloppuna Anni keräsi VaVo-cupissa Valkeakoskella pisteet 19,600, Turussa pottiin ropisi 19,650, kun Anni sijoittui kovatasoisessa taistossa kolmanneksi Turun Urheiluliiton Nea Kivelän sekä Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Nea Hukkasen jälkeen.

”Annilla on edelleen varaa parantaa erityisesti vaikeuspisteiden osalta. Mahdollisuudet on jopa 20 pisteen rikkomiseen, jos kaikki vaan osuu kohdilleen”, kertoi sisulaisten valmentajista Mila Koljander.

”Anni on valovoimainen esiintyjä, joka pystyy tekemään puhtaita, vaativia vaikeusliikkeitä ja jaksaa myös voimistella haastavan ohjelmansa loppuun saakka hyvin. Tunnollisena harjoittelijana hän on saanut hiottua kisakoreografiansa varsin varmaan kuntoon.”

”Sain aikaan varman suorituksen hyvällä esiintymisellä ja tekemiseni oli siistiä, vaikka parissa vaikeusliikkeessä jäi vielä parannettavaa. Lähden seuraavaksi ensimmäiseen senioreiden SM-kisaani mukavilla fiiliksillä parantamaan suoritusta sekä nauttimaan lavalla olemisesta”, Pulkki kommentoi urakan tauottua.

Sisun riveistä myös Lumi Vahteristo onnistui hienosti naisten sarjassa sijoittuen Turussa viidenneksi. ”Lumilla oli takanaan lähes vuoden tauko yksilökisoista jalkaleikkauksen vuoksi ja tämäkin kausi on mennyt vähän sairastellessa. Siihen nähden erittäin hyvä suoritus häneltä”, Vahteriston toinen valmentaja Tiina Koljander tuumasi.

Naisten joukkuesarjassa Sisun kolmikko Anni Pulkki, Lumi Vahteristo ja Anniina Nääppä ei saanut tällä kertaa parastaan irti, suorituksessa sattui harmittava isompi virhe ja koreografiassa näkyi eriaikaisuutta, joten nämä verottivat pisteitä.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 5.–7. toukokuuta pidettävä SM-tapahtuma on samalla ratkaiseva EM-karsinta. EM-kilpailut ovat vuorossa 17.–19. marraskuuta Turkin Antalyassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut